Kızlar günaydın bişi danışmak istiyorum size

Gerçekten değişikler canım kendine ilgi gostereni seveni değilde sürekli bı olmasanda olur tavırini seviyor erkekler ya
Zaten de öyle aslinda?Hayatının merkezi asla olmamali.Hata yapmaktan kırmaktan korkmalı.Bu arada evlilik adımları atılırken annelerinden ayrılıyor onlara ihanet ediyorlar gibi bir edayla daha cok baglanabiliyorlar.Bu surecte durumu güzel idare edersen ileride kendilerine geliyorlar ortayi buluyorlar.Hatta sen ite ite götürmek zorunda kalıyorsun annesinin yanına:D

Eee ortak yol ne olacak sen istemiyon, o istemiyor???
Canım şöyle oturduğumuz yer zaten kırsal ancak sevgilimin evi dahada uzakta dağda gibi yani annesi yeni ev yaptiricakmis o yeniye gidicekmis beni istiyosa sonumuzu düşünmek zorunda onun istediği şeyin mantıksız olduğunu anlattım insanın geleceği düşünmesi lazım benim çocuğum olsa okula bile gidip gelemez dedim biraz doğru soyluosun demeye başladı ama yinede gıcık oluyor bana bu ara farkindayim

Zaten de öyle aslinda?Hayatının merkezi asla olmamali.Hata yapmaktan kırmaktan korkmalı.Bu arada evlilik adımları atılırken annelerinden ayrılıyor onlara ihanet ediyorlar gibi bir edayla daha cok baglanabiliyorlar.Bu surecte durumu güzel idare edersen ileride kendilerine geliyorlar ortayi buluyorlar.Hatta sen ite ite götürmek zorunda kalıyorsun annesinin yanına:KK70:
Kuzum ben aslında çok seviyordum annesini benim kafamdan ama annesi bana karşı hep mesafeli herkese karşı çok konuşkan yapısı vardır ancak ben mesaj attigimda emoji ile cevap verir ya da sevgilim yanımdayken görüntülü arar beni gosterir sevgilim ya bı selam bile vermez meraba demez tabiki şimdiden yakın olalım demiyorum olmayalım ama bı selamida yabancıya bile veriyor insan

Canım şöyle oturduğumuz yer zaten kırsal ancak sevgilimin evi dahada uzakta dağda gibi yani annesi yeni ev yaptiricakmis o yeniye gidicekmis beni istiyosa sonumuzu düşünmek zorunda onun istediği şeyin mantıksız olduğunu anlattım insanın geleceği düşünmesi lazım benim çocuğum olsa okula bile gidip gelemez dedim biraz doğru soyluosun demeye başladı ama yinede gıcık oluyor bana bu ara farkindayim
Dediğimiz gibi sal gitsin. O senin arkanda koşsun az da. Hiçbir etkileşimde bulunma derim. Bunlar çok önemli doneler bunu da unutma, evlenince nasıl biri olacağı az buçuk belli olmaya başlamış zaten. İyi düşün derim.

İnsan daha çok severse daha çok ilgilenirse karşı taraf bı o kadar kaçıyormus bunu gördüm canım gerçekten
Kaçar tabii. Bir de erkeklerin yaratılışında vardır avcılık. Hiçbir zaman çantada keklik olmayacaksın.
İlişkilerde taktikleri sevmezdim içimden geldiği gibi yaşardım ama öyle olmuyormuş maalesef.
Sevgisinin bittiğini ya da soğuduğunu düşünmüyorum sadece onun için fazlaca ceptesin. Bunun rahatlığıyla böyle davranıyor sana. Kaybetme korkusu yaşarsa üstüne düşer. Bu anlattıklarım tecrübeyle sabit 😅

Bu yaşlardaki erkekler çocuktur. Başta düşmüş üzerinize ama artık işin heyecanı kalmamış, ilişki içine girince de karşımızdaki kişi başta peşinden koştuğumuz kişi gibi gelmiyor. Ne o kadar güzel geliyor ne de çekici, heyecan da kayboluyor. Başka biri radarına girerse ona heyecan duyarsa tamamen kopar, stratejiniz kendinizi geri çekmeniz kısa süreli belki işe yarar; ama uzun vadede sizin ilişkide kopuşlar başladığı için kalıcı olmaz. Hele de bu yaşlarda.

Yok kız dedim kesinlikle ben orda oturmam çalışan bı insanim dağ basindan ışınlaniyimmi dedim onun siniride var işte ben alıştım sessizliğe insan içine nasıl alisicam diyip duruyor
Alışır canım ne varmış. O bence böyle yaprak istediği şeyleri sizin kabul etmenizi bekliyor. Pes etmeyin.

Kaçar tabii. Bir de erkeklerin yaratılışında vardır avcılık. Hiçbir zaman çantada keklik olmayacaksın.
İlişkilerde taktikleri sevmezdim içimden geldiği gibi yaşardım ama öyle olmuyormuş maalesef.
Sevgisinin bittiğini ya da soğuduğunu düşünmüyorum sadece onun için fazlaca ceptesin. Bunun rahatlığıyla böyle davranıyor sana. Kaybetme korkusu yaşarsa üstüne düşer. Bu anlattıklarım tecrübeyle sabit 😅
Yok canım sevgisinden eminim ama dediğin gibi nasıl olsa hep beni seviyor kafasında öküz şimdiden sonra gorucek ama o cepte olmayı 😁

Dediğimiz gibi sal gitsin. O senin arkanda koşsun az da. Hiçbir etkileşimde bulunma derim. Bunlar çok önemli doneler bunu da unutma, evlenince nasıl biri olacağı az buçuk belli olmaya başlamış zaten. İyi düşün derim.
Vallahi artık gorucek o çantada keklik olmayı canım benim

Şimdi eski konularınıza da baktım bence bu işten vazgeçin.

Evet evet onun farkindayim zaten ama başaramiycakkk
Bacım az önce baktım senin eski konularına hepsi de erkek arkadaşın ne kadar ilgisiz ve eski kafalı olduğu şeklinde. Yani yaşın da genç hatta aynı yaştayız,bence bu işi bitir.

Buluşmak istemiyorsa görüşmek istemiyor demektir.
Eee bence zorlamayın adamı.
Kendi hayatınızı çizin, değmez!

Back
X