Doğuma Hazırlık Kızlar Hadi Ankete Kızıma İsim Bulalım :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın Adına Yardım Edin Teyzeleri :)

• Deniz İnci

OY: 23 39,7%
  • Doğa Beren

OY: 16 27,6%
  • Azra Ela

OY: 10 17,2%
  • Mine Deniz

OY: 9 15,5%

• Ankete Katılan
    58

ofpufya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
850
97
118
Antalya
Merhaba Arkadaşlar,

Kızımın ismi için en başında kesin kararlıydım ama günler geçtikçe kararım değişmeye başladı sizde seçenekler konusunda yardımcı olursanız sevinirim :)

ben hiçbirini begenmedım aslında :50: dogruyu söylemek gerekırse ama denızinci söylemesı daha kolay dıye oyladım

ben hiçbirini begenmedım aslında :50: dogruyu söylemek gerekırse ama denızinci söylemesı daha kolay dıye oyladım

Pepeticim çok teşekkür ederim.
Bu isimlerden biri olması şart değil bunlar sadece aklımızdan geçenler önerilenizde var paylaşırsanız çok sevinirim :)

İsimler tek tek güzel ama birleştirildiğinde alakasız olmuş sanki,tek isim daha net ,öz olmaz mı?

ben doğa beren dedim. doğa ismi tekte güzel doğa inci, mina incide olabilir. tabii son söz sizin. bebeğiniz adıyla uzuuuuuuuun ve sağlıklı bir ömür yaşasın İnşallah.

Söyleniş açısından Deniz İnciye oy verdim ama Beren ve Mina isimleride güzel hatta İnci Mina gayet güzel oluyor sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş :nazar :nazar:

Pepeticim çok teşekkür ederim.
Bu isimlerden biri olması şart değil bunlar sadece aklımızdan geçenler önerilenizde var paylaşırsanız çok sevinirim :)

cnm madem böyle düşünüyosun ben de açık olayım ben de pek uyumlu bulmadım isimleri ama deniz inci'ye oy verdim.ama farklı yorumlara da açıksan benim beğendiğim isimler nehir(kendi kızımın adı)ceylin,tusem,selin,öykü,ırmak,amelya mesela...

Çift isimli biri olarak bunun zorluğunu yaşadım o yüzden çocuğuma tek isim koyacağım inşallah, bizimde kızımız olacak, bende begüm koymayı düşünüyrum babasıyla beraber beğendik yoksa bana kalsa sadece nida koyacaktım....:15:

bu arada bende doğa berene oy verdim ama bence de isimler çok uyumlu değil, öneri istersen nida, nisa isimleri bu ara çok beğendiğim isimler....:49:

Deniz İnci.
Ama Deniz ismini erkeğe daha çok yakıştırıyorum... Sadece İnci çok güzel bence. :16:

merhabalar
nasip olursa kızım olacak
ZÜMRA adını koymayı düşünüyorum
hep iki isim istemişimdir ama yanına uygun birşey bulamadım önerisi olan var mı ???

canım öncelikle bebeğin hayırlısıyla gelir inşallah...bene beğenmedim isimleri çok uyumsuz istersen tek isim düşün oda beren yada inci olsun....sana önerim:ceyda(pamuğumun adı,),eda,eslem,ecem,eylül eda,feyza,sinem,eda beren,elif beren bir zamanlar çok istemiştim bu ismi,...kolay gelsin çok zor isim bulmak

Back
X