• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hadi bana yardım edin...ne yapmam lazım...

Merhaba Filizim81. ben de blast emriyo ile hamıle kaldım. henüz 9 haftalığız. 9 yumurta toplandı. 6 tanesi döllendi 5.güne 4 tane 3ü 1.kalite 2si 2.kalite yumurtam olduğu söylendi. 2 adet 1.kalıte transfer edildi. kalan 2 tanesi donduruldu. dr. birşey olmayacını söyledi. neye göre dondurmadılar acaba? herkez donduruyor neden benımkıler dondurulmuyor dıye sorsaydın bir keşke. dondurulmayan ilk defa seni duyuyorum.

Merhaba Filisim81. ben de blast emriyo ile hamıle kaldım. henüz 9 haftalığız. 9 yumurta toplandı. 6 tanesi döllendi 5.güne 4 tane 3ü 1.kalite 2si 2.kalite yumurtam olduğu söylendi. 2 adet 1.kalıte transfer edildi. kalan 2 tanesi donduruldu. dr. birşey olmayacını söyledi. neye göre dondurmadılar acaba? herkez donduruyor neden benımkıler dondurulmuyor dıye sorsaydın bir keşke. dondurulmayan ilk defa seni duyuyorum.

merhaba,
5. gün 5 adet blastokist emriyom vardı 1 tanesi 5.gün transfer edildi kalan 4 tane için yarına kadar izleyeceğiz yarın size haber vereceğiz dediler ertesi gün aradıklarında gelişmediklerini bu nedenle dondurulmayacağını söylediler seninkileri 5. günmü dondurdular yoksa 6.güne çıktıktan sonramı dondurdular doktorun dediğine göre dondursalar bile çözme işleminde bu emriyolar sağlıklı olarak çözülmeyecekmiş bu nedenle 6. gün gelişimine göre dondurma işlemi yapılıyormuş

Back