Kizlar hala adet olmadim ve tatile gitcem yardimmm

eski9

Fe inne meal usri yusra..
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
750
23
38
İstanbul
Adet olmadim eşimle tatile cikcaz hap icmek istemiyorum napabilirim akil verin tampon kullansam olurmu egr adet olursam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

civan perçemi adet söktürüyor ama adet olmadan önce içmeye başlanıyordu sanırım :26:

ben böyle durumlarda hep hap kullanırım bir yan etkisini de görmedim ama tarçının da adet geciktirici etkisi var onuda kullanabilirsin.

Bnm adetim baya oldu gecikeli onuda icersem patlamaya hazir bomba gibi olurum diye korkuyorum tampon kullanimi hakkinda bilgisi olan varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben evlendigimden beri tampon kullandim tatillerde. İki cesidi var biri yogun gunler biri normal gunler icin. Ben ikisindende aliyodum. İlk iki gun yogun gectigi icin yogun gunler icin olani( o biraz daha uzun diyerine gore) sonraki 3 gun icinde normali kullaniyodum.
Tampon suya girdiginde biraz sisiyor oda hafif bir rahatsizlik hissi veriyor. Bide mutlaka 2 en fazla 3 saat sonra degistirmen gerekiyor. O yuzden ben sadece denize gidecegim zaman diliminde kullaniyodum cokda rahat ediyodum.

Yav hastayken onu oraya nasi sokcaz ya ne bilim degistirmesi falan nasi olur ki

Canim nasil takilicagi ayrintili sekilde yaziyor icerisinde. İlk basta banada zor gibi gelmisti ama kullandikca el aliskanligi oldu ve cok rahat kullanabildim. İlac kullanmak bir secenek ama bence hormon dengeni ilacla falan hic bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…