kızlar hala geçmedi:(((

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
29.haftada bitiyor hala bulantı hala kusma hala başını kaldıramama...bıktım...yemin ederim ölümü arzular oldum.kızlar bu saate kadar geçmedi artık geçmez değil mi?9 ay sürcek bu illet.o kadar çok ilaç alıyorum ki bebek sakat olursa diye de çok korkuyorum.ilaçlar bedenen mi zihnen mi sakatlık yapar ya da her ikisinde de mi sakatlık yapar.
ben kendi derdimden hiç iyibi anne adayı olamadım bir sürü ilaç,stres,gözyaşı,ilgisizlik,beslenememe...çok vicdan azabı da çekiyorum

Canım benim yaaa.Eminim çok zor neler çektiğini analyabiliyorum ama bebeğinin sakat olacağı gibi kötü ve yanlış düşünceleri tamamen at kafandan.Sen o ilaçları kafana göre kullanmıyorsunki doktor kontrolünde aldığın ilaçlar öyle değil mi?Ayrıca bebeğinin organ gelişimi ilk 12 haftada tamamlandı.Bebeğin gayet iyi.O her şekilde gelişimi için gerekeni senden alıyor korkma.Ama senin psikolojin önemli işte.Biliyorum zor çok zor ama iyi düşünmeye çalış.Bugünlerin geçeceğini ve bebeğini kucağına alacağın günleri düşün.Az kalmış bak.Azıcık daha sabır.Umarım rabbim nur topu gibi bir evlatla mükafatını verir sana.

Az kaldı canım biraz daha sabır inş.
Aklına sakat olacak gibi düşünceler getirme, aynı endişeleri ben de çok duydum gerçi, ben de çok ilaç kullandım,
bu arada doğum yaptım, bebeğim şükür iyi, aklına kötü şeyler getirme.
Allah rahatlatsın inş en kısa zamanda, 29 hafta geçmiş, kolay geçmiyor elbette ama geçiyor, kalan zaman da geçecek inş.

gözün aydın canım ALLAH hayırlı sağlıklı uzun ömür versin birbirinize bağışlasın sizi,bana da nasip etsin mutluluğu ve benim gibilere...

ah canım o kusmaları bilirim çok kötü bende 5 aya kadar su bile içemiyordum serumla beslendim ama geçti şimdide var ama eskisi gibi değil sen sadace bebeğini düşün başka bişey düşünme bazende psikoljikte oluyor hiç aklına getirme biraz azalır belki buda geçer sağlıkla bebeğini kucağını alırsın

Bende hamileyim benimde kusmalarım var doktor ilaç verdi ben bebeğim için kullanmadım bence sende azalt birde su gerçekten bulantıyı fazlalaştırıyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…