_Masalim_ ❤Herşey gönlümüzce olsun❤ Kayıtlı Üye 29 Kasım 2014 22.104 27.504 598 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #1 Kizlar ben ayim 10yla 15 arasi adet oluyorum hangi tarihlerde daha sans artar acaba ?
badenzi Guru Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 2.269 1.775 333 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #2 SucceSSstorY .!.: Kizlar ben ayim 10yla 15 arasi adet oluyorum hangi tarihlerde daha sans artar acaba ? Genişletmek için tıkla... canım sen en garanti adet biter bitmez gün aşırı yap, ben de geçen aylarda ovulasyona takıldım olmadı, ama bu ay hamisim cok sukur :)
SucceSSstorY .!.: Kizlar ben ayim 10yla 15 arasi adet oluyorum hangi tarihlerde daha sans artar acaba ? Genişletmek için tıkla... canım sen en garanti adet biter bitmez gün aşırı yap, ben de geçen aylarda ovulasyona takıldım olmadı, ama bu ay hamisim cok sukur :)
_Masalim_ ❤Herşey gönlümüzce olsun❤ Kayıtlı Üye 29 Kasım 2014 22.104 27.504 598 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #3 badenzi .!.: canım sen en garanti adet biter bitmez gün aşırı yap, ben de geçen aylarda ovulasyona takıldım olmadı, ama bu ay hamisim cok sukur :) Genişletmek için tıkla... Canim benim biraz kilo vermem gerekiyor sonra bende cok istiyorum ama bi yerde okudum bazi tarihler daha cok sans oluyomus Hayirli ugurlu olsun bebisinnn canim.benim darisi tum isteyenlere İNŞALLAH
badenzi .!.: canım sen en garanti adet biter bitmez gün aşırı yap, ben de geçen aylarda ovulasyona takıldım olmadı, ama bu ay hamisim cok sukur :) Genişletmek için tıkla... Canim benim biraz kilo vermem gerekiyor sonra bende cok istiyorum ama bi yerde okudum bazi tarihler daha cok sans oluyomus Hayirli ugurlu olsun bebisinnn canim.benim darisi tum isteyenlere İNŞALLAH
boza ... Pro Üye Anneler Kulübü 12 Temmuz 2006 4.934 9.492 683 40 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #4 Ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edebilirsiniz. Ama en iyisi gün aşırı ilişki. Allah gönlünüze göre versin.
Ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edebilirsiniz. Ama en iyisi gün aşırı ilişki. Allah gönlünüze göre versin.
_Masalim_ ❤Herşey gönlümüzce olsun❤ Kayıtlı Üye 29 Kasım 2014 22.104 27.504 598 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #5 boza .!.: Ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edebilirsiniz. Ama en iyisi gün aşırı ilişki. Allah gönlünüze göre versin. Genişletmek için tıkla... AMIN ALLAH razi olsun sizinde bebeginizi kucaginiza almak nasip olur INŞALLAH
boza .!.: Ovulasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edebilirsiniz. Ama en iyisi gün aşırı ilişki. Allah gönlünüze göre versin. Genişletmek için tıkla... AMIN ALLAH razi olsun sizinde bebeginizi kucaginiza almak nasip olur INŞALLAH
boza ... Pro Üye Anneler Kulübü 12 Temmuz 2006 4.934 9.492 683 40 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #6 SucceSSstorY .!.: AMIN ALLAH razi olsun sizinde bebeginizi kucaginiza almak nasip olur INŞALLAH Genişletmek için tıkla... Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.
SucceSSstorY .!.: AMIN ALLAH razi olsun sizinde bebeginizi kucaginiza almak nasip olur INŞALLAH Genişletmek için tıkla... Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.
yesiltazenane Canim Kizim 2.6.2017 Kayıtlı Üye 17 Eylül 2016 598 662 53 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #7 Regliniz 28 gun ise baslangictan itibaren 13 14 15.gunler iliskiniz olsun,yumurtlama gunlerinde cok daha fazla sans oluyor,hem de sperm kalitesi her gun olmadigi icin yuksek oluyor
Regliniz 28 gun ise baslangictan itibaren 13 14 15.gunler iliskiniz olsun,yumurtlama gunlerinde cok daha fazla sans oluyor,hem de sperm kalitesi her gun olmadigi icin yuksek oluyor
esraagny Melek kızım kucağımda :) Kayıtlı Üye 20 Haziran 2016 686 1.489 113 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #8 SucceSSstorY .!.: Kizlar ben ayim 10yla 15 arasi adet oluyorum hangi tarihlerde daha sans artar acaba ? Genişletmek için tıkla... Adet tarihinin bitiminden itibaren o hafta kalma ihtimalin yüksek hatta takip yapabilirsin internetten :)
SucceSSstorY .!.: Kizlar ben ayim 10yla 15 arasi adet oluyorum hangi tarihlerde daha sans artar acaba ? Genişletmek için tıkla... Adet tarihinin bitiminden itibaren o hafta kalma ihtimalin yüksek hatta takip yapabilirsin internetten :)
badenzi Guru Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 2.269 1.775 333 28 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi _Masalim_ #9 SucceSSstorY .!.: Canim benim biraz kilo vermem gerekiyor sonra bende cok istiyorum ama bi yerde okudum bazi tarihler daha cok sans oluyomus Hayirli ugurlu olsun bebisinnn canim.benim darisi tum isteyenlere İNŞALLAH Genişletmek için tıkla... amin canım çok teşekkür ederim, darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah, hayırlı zamanda olucaktır hepinizin ben inanıyorum
SucceSSstorY .!.: Canim benim biraz kilo vermem gerekiyor sonra bende cok istiyorum ama bi yerde okudum bazi tarihler daha cok sans oluyomus Hayirli ugurlu olsun bebisinnn canim.benim darisi tum isteyenlere İNŞALLAH Genişletmek için tıkla... amin canım çok teşekkür ederim, darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah, hayırlı zamanda olucaktır hepinizin ben inanıyorum