• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile kalma sürecimi anlatacağım lütfen ilgilenir misiniz

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
640
389
103
30
İyi akşamlar kızlar , ben geçen sene temmuzda evlendim . Ağustosta İlişkiye girebildik kendimi kastığımdan dolayı. Eylülde de eşim anca boşalmaya başladı sanırım o da kendini kastı . Daha sonra Aralık ayında rahmimde miyom olduğunu öğrendim . Açık ameliyatla 12 tane en büyüğü 12 cm olan miyomlarımı aldırdım . Baktım 5 6 ay sonra yine gebelik oluşmuyor tekrar gittim doktora bu sefer yumurtalığımda kist oldupunu öğrendim . Folikülrr kist olabilir dedi doktor bir dahaki ay gittim kist kaybolmamıştı.
Rahim filmi istedi geçen ay 25 ağustosta filmi çektirdim görüntüsünü ekledim. Sağ tüpün tıkalıydı ilaçla açtım dedi. Poliplerim varmış onları kürtajla aldı doktor. Üç ayı iyi değerlendir dedi . Filmden hemen sonra yumurtlama zamanımdı değerlendirdik yine olmadı.
Fotoğrafını attım vitamin yazdı doktor eşim ve ben bir aydır onu kullanıyoruz .
15 eylülde adet oldum , bitiminden itibaren bu ay innovita ovülasyon testi kullanıyorum onun da attım fotoğrafını. Bugün koyu ama silik yine , bugün İlişkiye girmedik hiç halimiz de yok
Kaçırmaktan da çok korkuyorum , bu test bana stres yaptırdı
İnşallah hamile kalırım da kalmazsam bir dahaki ay test yapmıcam
Bu vitaminleri kullanan var mı işe yarar İnşallah

1000031758.webp
1000026410.webp
1000026431.webp

Daha tam pik olmamış ovulasyon testi. Bir kaç gün daha devam edin yapmaya. Ben gebe kaldığım ay ovulasyon testinde pik gördükten sonraki günü değerlendirmistik. Yani çatlama gününü. Ama o ay kimyasal oldu. Siz de bence çatlama gününü değerlendirin.

Daha tam pik olmamış ovulasyon testi. Bir kaç gün daha devam edin yapmaya. Ben gebe kaldığım ay ovulasyon testinde pik gördükten sonraki günü değerlendirmistik. Yani çatlama gününü. Ama o ay kimyasal oldu. Siz de bence çatlama gününü değerlendirin.
Üst üste üç gün mantıklı mıdır acaba
Siz de en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah

Kuzum ben kendi deneyimimden yola cikarak ovulasyon test olayina hic girmemenizi tavsiye ederim. bi kac ay denedim bu sacmaligi vucutta ister istemez bi stres yaratiyo kesinlikle. oldu mu olcak mi bugunu degerlendirsek mi ama sperm sayisini dusurmemek lazim vs vs bi cok etken giriyor isin icine matematiğe donuyo is 😂 test yapmayi biraktim kafami tamamen dagittim artik olursa olur olmazsa olmaz kafasina girdim hic düşünmedim bile. inan ovu testini yapmayi birakmamin 2. ayinda hamile kaldim hatta regl gunume kadar idrarda gebelik testi bile yapmadim sonra bi anda o çift çizgiyi görünce bu isin matematiği olmaz bunu anladim rahat ol esinle keyifli keyifli cinsellik yasa

Back
X