Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba adetime 8 gün var fakat normal tahlil verirken Beta hcg değerime de bakılmış. 0.433 çıkmış değerim. Erkek arkadasımla sürtünme yoluyla iliski yasadık. Hamilelik gibi bir durum söz konusu mu ?
Kızlar merhaba adetime 8 gün var fakat normal tahlil verirken Beta hcg değerime de bakılmış. 0.433 çıkmış değerim. Erkek arkadasımla sürtünme yoluyla iliski yasadık. Hamilelik gibi bir durum söz konusu mu ?
Peki neden referans dışı değer diye gözüküyor bu hamilelik hormonu değil mi ? Ben cok korkuyorum internette hep beta hcg nin cıkması hamilelikle ilgili diyordu
Normalden düşük çıkmış diye o şekilde gözükmesi doğal. Ancak adetten 8 gun önce bhcg yukselmeyebilir de zaten ki geç yumurtlama da olmuş olabilir. Yani bu test hamile değilsiniz diyor evet ama erken yapılmış bir test. Şüpheleriniz varsa testi tekrar ettirin.
Peki neden referans dışı değer diye gözüküyor bu hamilelik hormonu değil mi ? Ben cok korkuyorum internette hep beta hcg nin cıkması hamilelikle ilgili diyordu