Evde test yaptın mıKızlar adet olamıyorum stres felan yapmiyorum ilk kez böyle gecikti bir de iki aydır erken geliyordu bu ay bayağı gecikti. 6 Şubat'ta olmam lazımdı ama olmadım. 8 martta kan testi verdim negatif acaba hamile olma şansım yok mudur neden olamıyorum salı günü randevu aldım ama içim içimi yiyor
Yok canım henüz yapmadımEvde test yaptın mı
Valla canım sadece kasık ağrısı var sadece hatta eskiden adet doneminde göğüs ağrım çok olurdu şu an hiç yokAdetiniz epey gecikmiş. Belirtileriniz var mı varsa neler
6 şubatta adet olmanız gerekirken olmamışsınız 1 ay sonra kan testi yapmışsınız negatif çıkmış. Gebelik var gibi durmuyor ama inşallah vardır. Başka bir durum olabilir gecikmesinde. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.Kızlar adet olamıyorum stres felan yapmiyorum ilk kez böyle gecikti bir de iki aydır erken geliyordu bu ay bayağı gecikti. 6 Şubat'ta olmam lazımdı ama olmadım. 8 martta kan testi verdim negatif acaba hamile olma şansım yok mudur neden olamıyorum salı günü randevu aldım ama içim içimi yiyor
Canım 4 Mart'ta da muayene oldum doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi niye böyle oldu anlamadım stres yaptığım bir şey de yok6 şubatta adet olmanız gerekirken olmamışsınız 1 ay sonra kan testi yapmışsınız negatif çıkmış. Gebelik var gibi durmuyor ama inşallah vardır. Başka bir durum olabilir gecikmesinde. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.
6 şubatta regl olmanız gerekmis kan testi olmuşsunuz doktorda muayene etmiş Hamile olma ihtimaliniz yok bence 1 ayi gecmis .Canım 4 Mart'ta da muayene oldum doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi niye böyle oldu anlamadım stres yaptığım bir şey de yok
4 Mart'ta muayene olduğunuzda gebelik olsa zaten kese görünürdü. Gebeliğiniz yok öyleyseCanım 4 Mart'ta da muayene oldum doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi niye böyle oldu anlamadım stres yaptığım bir şey de yok
4 Mart'ta bir aylık bile olmuyor bebek kaç hafta da kese gözüküyor ki4 Mart'ta muayene olduğunuzda gebelik olsa zaten kese görünürdü. Gebeliğiniz yok öyleyse
Hım internetten baktım da 5 haftada gözüküyor diyor o yüzden sordum canımGebelik oluştuysa kese gözükür, bebek görünmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?