Gebeliğe Hazırlık Kızlar hamile miyim acaba bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Kızlar adet olamıyorum stres felan yapmiyorum ilk kez böyle gecikti bir de iki aydır erken geliyordu bu ay bayağı gecikti. 6 Şubat'ta olmam lazımdı ama olmadım. 8 martta kan testi verdim negatif acaba hamile olma şansım yok mudur neden olamıyorum salı günü randevu aldım ama içim içimi yiyor

Kızlar adet olamıyorum stres felan yapmiyorum ilk kez böyle gecikti bir de iki aydır erken geliyordu bu ay bayağı gecikti. 6 Şubat'ta olmam lazımdı ama olmadım. 8 martta kan testi verdim negatif acaba hamile olma şansım yok mudur neden olamıyorum salı günü randevu aldım ama içim içimi yiyor
Evde test yaptın mı

Adetiniz epey gecikmiş. Belirtileriniz var mı varsa neler

6 şubatta adet olmanız gerekirken olmamışsınız 1 ay sonra kan testi yapmışsınız negatif çıkmış. Gebelik var gibi durmuyor ama inşallah vardır. Başka bir durum olabilir gecikmesinde. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.

6 şubatta adet olmanız gerekirken olmamışsınız 1 ay sonra kan testi yapmışsınız negatif çıkmış. Gebelik var gibi durmuyor ama inşallah vardır. Başka bir durum olabilir gecikmesinde. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.
Canım 4 Mart'ta da muayene oldum doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi niye böyle oldu anlamadım stres yaptığım bir şey de yok

Canım 4 Mart'ta da muayene oldum doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi niye böyle oldu anlamadım stres yaptığım bir şey de yok
6 şubatta regl olmanız gerekmis kan testi olmuşsunuz doktorda muayene etmiş Hamile olma ihtimaliniz yok bence 1 ayi gecmis .
Prolaktin hormon testi yaptırmanız öneririm. Yukselince adeti kesebiliyor.
Youtubede de ebru ceylanın adet söktürücü masajı var onu deneyebilirsiniz

Aynen canım bende hamilelik olduğunu düşünmüyorum zaten ama acaba mi da diyor insan istediği için prolaktin yükselince göğüs ağrısı felan oluyor illa ki aksi gibi benim bu ay hiçbir şekilde gogus ağrım yok

4 Mart'ta muayene olduğunuzda gebelik olsa zaten kese görünürdü. Gebeliğiniz yok öyleyse

Gebelik oluştuysa kese gözükür, bebek görünmeyebilir

Back
X