Kan verin baya belirgin çizgi,hayırlı olsun10 haziranda regli oldum. 25 haziranda ovulasyon testim pozitif çıktı. bu araığı eşimle değerlendirdik. 10 temmuz da regli olmam gerekiyordu. son 2 reglimi de 10,35 de olmuşum. dün bekledim bekledim regli olamadım. sabah kalktım yine yok. bi gebelk testi yapayım dedim. görselini paylaştım. sizce kan vereyim mi yoksa bekleyim mi biraz daha reglim glir mi
dün de test yapmıştım negatifti. bugün başka markayı yaptım pozitif. akşam gidip kan vericem ama test bozuktur yalancı pozitiftir diye sevinemedim bile daha çok üzülmeyim diye. inşallah hamileyimdirKan verin baya belirgin çizgi,hayırlı olsun
Markası nedirdün de test yapmıştım negatifti. bugün başka markayı yaptım pozitif. akşam gidip kan vericem ama test bozuktur yalancı pozitiftir diye sevinemedim bile daha çok üzülmeyim diye. inşallah hamileyimdir
bir gebenin günlüğüMarkası nedir
Fikrim yok ama mimli markalardan değil en azından bence gebelik var hayırlı olsunbir gebenin günlüğü
benim de çok fikrim yok. markanın ovulasyon testlerini kullanıyordum hediye gebelik testi de göndermişler. regli olmayınca da evde bi bu vardı deneyim dedim. test yalanccı pozitif verse bu kadar net belirgin çizgi olur muydu sizce çok bilmiyorum gebelik testlerini çünküFikrim yok ama mimli markalardan değil en azından bence gebelik var hayırlı olsun
Bu kadar belirgin verebilir artimedte falan da gayet net gözükecek şekilde pozitif veriyor çünkü ama ben sitede bu test hakkında bişeyle karşılaşmadım isterseniz bir test daha alın farklı marka awox güzel ya da pahalı olan markadan yapın sonra kan verin ya da direk kan verinbenim de çok fikrim yok. markanın ovulasyon testlerini kullanıyordum hediye gebelik testi de göndermişler. regli olmayınca da evde bi bu vardı deneyim dedim. test yalanccı pozitif verse bu kadar net belirgin çizgi olur muydu sizce çok bilmiyorum gebelik testlerini çünkü
ya yarın sabahtan tatile gidicem. gebelik testi de sabah yapılıyor ya vaktim olmayacak tekrar test yapmaya en iyisi akşam acile gidip kan vermek hamileysem de tatile gitmeden öğrenmek istiyorum. inşallah hamileyimdirBu kadar belirgin verebilir artimedte falan da gayet net gözükecek şekilde pozitif veriyor çünkü ama ben sitede bu test hakkında bişeyle karşılaşmadım isterseniz bir test daha alın farklı marka awox güzel ya da pahalı olan markadan yapın sonra kan ve
Test markası güvenilir bence hamilesinzya yarın sabahtan tatile gidicem. gebelik testi de sabah yapılıyor ya vaktim olmayacak tekrar test yapmaya en iyisi akşam acile gidip kan vermek hamileysem de tatile gitmeden öğrenmek istiyorum. inşallah hamileyimdir
Sanki bebek el sallıyor acaba ovilasyon test resmi bilgileri varsa benle paylaşırmısınız inşallah bebek vardır senin10 haziranda regli oldum. 25 haziranda ovulasyon testim pozitif çıktı. bu araığı eşimle değerlendirdik. 10 temmuz da regli olmam gerekiyordu. son 2 reglimi de 10,35 de olmuşum. dün bekledim bekledim regli olamadım. sabah kalktım yine yok. bi gebelk testi yapayım dedim. görselini paylaştım. sizce kan vereyim mi yoksa bekleyim mi biraz daha reglim glir mi
canım benim bu şekildeydi. 10 haziran regli oldum 23 hazirandan itibaren test yapmaya başladı. c çizgisi kadar koyu olacak diyorlar ama bende o kadar koyu olmadı. 25 inde en koyu rengi gördüm 26 sında ki teste azalmaya başlayınca oldu dedim.24-26-27 yi değerlendirdimSanki bebek el sallıyor acaba ovilasyon test resmi bilgileri varsa benle paylaşırmısınız inşallah bebek vardır senin
Ayyy inşallah vardır minnak Bebiş benimde böyle işte son adet 1 Temmuz bitiş 6 Temmuzcanım benim bu şekildeydi. 10 haziran regli oldum 23 hazirandan itibaren test yapmaya başladı. c çizgisi kadar koyu olacak diyorlar ama bende o kadar koyu olmadı. 25 inde en koyu rengi gördüm 26 sında ki teste azalmaya başlayınca oldu dedim.24-26-27 yi değerlendirdim
eğer hamileysem çok şaşırıcam. eşimde varikosel vardı. daha 50 gün önce ameliyat oldu. ovulasyon dönemimde 40 günlük ameliyat olmuştu daha. ovulasyon testiyle de ilk takibim o yüzden hamile olabilecek olmama çok şaşırdım inşallah vardır bebiş. akşam gidip vericem kan bakalımAyyy inşallah vardır minnak Bebiş benimde böyle işte son adet 1 Temmuz bitiş 6 Temmuz
E tamam işte hamile olabilirsin ne güzel ameliyatta olmuş dualarım seninleeğer hamileysem çok şaşırıcam. eşimde varikosel vardı. daha 50 gün önce ameliyat oldu. ovulasyon dönemimde 40 günlük ameliyat olmuştu daha. ovulasyon testiyle de ilk takibim o yüzden hamile olabilecek olmama çok şaşırdım inşallah vardır bebiş. akşam gidip vericem kan bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?