KIZLAR HAMİLE MİYİM AKAR MISINIZ

arilanki_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
8
6
1
26
10 haziranda regli oldum. 25 haziranda ovulasyon testim pozitif çıktı. bu araığı eşimle değerlendirdik. 10 temmuz da regli olmam gerekiyordu. son 2 reglimi de 10,35 de olmuşum. dün bekledim bekledim regli olamadım. sabah kalktım yine yok. bi gebelk testi yapayım dedim. görselini paylaştım. sizce kan vereyim mi yoksa bekleyim mi biraz daha reglim glir mi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-07-11 at 07.29.01 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-07-11 at 07.29.01 (1).webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 117
  • WhatsApp Image 2025-07-11 at 07.29.01.webp
    WhatsApp Image 2025-07-11 at 07.29.01.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 107
  • WhatsApp Image 2025-07-11 at 07.29.02.webp
    WhatsApp Image 2025-07-11 at 07.29.02.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 112
10 haziranda regli oldum. 25 haziranda ovulasyon testim pozitif çıktı. bu araığı eşimle değerlendirdik. 10 temmuz da regli olmam gerekiyordu. son 2 reglimi de 10,35 de olmuşum. dün bekledim bekledim regli olamadım. sabah kalktım yine yok. bi gebelk testi yapayım dedim. görselini paylaştım. sizce kan vereyim mi yoksa bekleyim mi biraz daha reglim glir mi
Kan verin baya belirgin çizgi,hayırlı olsun🌸

Kan verin baya belirgin çizgi,hayırlı olsun🌸
dün de test yapmıştım negatifti. bugün başka markayı yaptım pozitif. akşam gidip kan vericem ama test bozuktur yalancı pozitiftir diye sevinemedim bile daha çok üzülmeyim diye. inşallah hamileyimdir

Fikrim yok ama mimli markalardan değil en azından bence gebelik var hayırlı olsun🥰
benim de çok fikrim yok. markanın ovulasyon testlerini kullanıyordum hediye gebelik testi de göndermişler. regli olmayınca da evde bi bu vardı deneyim dedim. test yalanccı pozitif verse bu kadar net belirgin çizgi olur muydu sizce çok bilmiyorum gebelik testlerini çünkü

benim de çok fikrim yok. markanın ovulasyon testlerini kullanıyordum hediye gebelik testi de göndermişler. regli olmayınca da evde bi bu vardı deneyim dedim. test yalanccı pozitif verse bu kadar net belirgin çizgi olur muydu sizce çok bilmiyorum gebelik testlerini çünkü
Bu kadar belirgin verebilir artimedte falan da gayet net gözükecek şekilde pozitif veriyor çünkü ama ben sitede bu test hakkında bişeyle karşılaşmadım isterseniz bir test daha alın farklı marka awox güzel ya da pahalı olan markadan yapın sonra kan verin ya da direk kan verin

Bu kadar belirgin verebilir artimedte falan da gayet net gözükecek şekilde pozitif veriyor çünkü ama ben sitede bu test hakkında bişeyle karşılaşmadım isterseniz bir test daha alın farklı marka awox güzel ya da pahalı olan markadan yapın sonra kan ve
ya yarın sabahtan tatile gidicem. gebelik testi de sabah yapılıyor ya vaktim olmayacak tekrar test yapmaya en iyisi akşam acile gidip kan vermek hamileysem de tatile gitmeden öğrenmek istiyorum. inşallah hamileyimdir

Sanki bebek el sallıyor acaba ovilasyon test resmi bilgileri varsa benle paylaşırmısınız inşallah bebek vardır senin

Sanki bebek el sallıyor acaba ovilasyon test resmi bilgileri varsa benle paylaşırmısınız inşallah bebek vardır senin
canım benim bu şekildeydi. 10 haziran regli oldum 23 hazirandan itibaren test yapmaya başladı. c çizgisi kadar koyu olacak diyorlar ama bende o kadar koyu olmadı. 25 inde en koyu rengi gördüm 26 sında ki teste azalmaya başlayınca oldu dedim.24-26-27 yi değerlendirdim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-06-27 at 17.05.44 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-06-27 at 17.05.44 (1).webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 91
canım benim bu şekildeydi. 10 haziran regli oldum 23 hazirandan itibaren test yapmaya başladı. c çizgisi kadar koyu olacak diyorlar ama bende o kadar koyu olmadı. 25 inde en koyu rengi gördüm 26 sında ki teste azalmaya başlayınca oldu dedim.24-26-27 yi değerlendirdim
Ayyy inşallah vardır minnak Bebiş benimde böyle işte son adet 1 Temmuz bitiş 6 Temmuz

Eklentiler

• IMG_4849.webp
    IMG_4849.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_4848.webp
    IMG_4848.webp
    26 KB · Görüntüleme: 90
Ayyy inşallah vardır minnak Bebiş benimde böyle işte son adet 1 Temmuz bitiş 6 Temmuz
eğer hamileysem çok şaşırıcam. eşimde varikosel vardı. daha 50 gün önce ameliyat oldu. ovulasyon dönemimde 40 günlük ameliyat olmuştu daha. ovulasyon testiyle de ilk takibim o yüzden hamile olabilecek olmama çok şaşırdım inşallah vardır bebiş. akşam gidip vericem kan bakalım

eğer hamileysem çok şaşırıcam. eşimde varikosel vardı. daha 50 gün önce ameliyat oldu. ovulasyon dönemimde 40 günlük ameliyat olmuştu daha. ovulasyon testiyle de ilk takibim o yüzden hamile olabilecek olmama çok şaşırdım inşallah vardır bebiş. akşam gidip vericem kan bakalım
E tamam işte hamile olabilirsin ne güzel ameliyatta olmuş dualarım seninle

Benim öğrendiğimde o kadar silik çizgiydi ki ilk buraya attıgımfa herkes negatif demişti :) şuan çok şükür 6 aylığız 💙 haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir

Back
X