Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ovulasyon denedin mi mutlaka dene 6 aydır ugrasıyorum onun vesilesiyle oldu galıbaHayırlı olsun var görünüyor inşallah arkadaşlar temuz agustostt 2 ay klkmen kullandım ama gebelik oluşmadı kullanan var mı acaba dpo 17 bugün test negatif
Klomeni 7-8 kereye kadar kullanabilirsin canım benim ilk kullanmamda kimyasal oldu 2-3-4 negatif 5.kullanmamda ikizlerime hamile kaldım. Pes etme benceHayırlı olsun var görünüyor inşallah arkadaşlar temuz agustostt 2 ay klkmen kullandım ama gebelik oluşmadı kullanan var mı acaba dpo 17 bugün test negatif
Ama rahim inceltmeside yapıyor 20 ağustosta 21 mm ölçüldü değerlendirdik ama olmadı adette olmadım gecen anda dpo 20 de oldum siz ekstradan bişey kullandınız mıKlomeni 7-8 kereye kadar kullanabilirsin canım benim ilk kullanmamda kimyasal oldu 2-3-4 negatif 5.kullanmamda ikizlerime hamile kaldım. Pes etme bence
Dophaston vermesi gerekiyor doktorun çatlamadan sonra rahim kalınlaştırmak gebelik oluşursa tutunması içinAma rahim inceltmeside yapıyor 20 ağustosta 21 mm ölçüldü değerlendirdik ama olmadı adette olmadım gecen anda dpo 20 de oldum siz ekstradan bişey kullandınız mı
Folikül takibi yaptırdım 20 ağustosta 21 mm ölçüldü klkmen bittikten 2 gun sonra gitmiştim o günleri değerlendirdim hep ama olmadı adet olmayan bekliyorum avox yaptım negatif hani olsaydı dpo 17 bugün çıkardı yani geçen ayda dpo 20 de olmuştum zatenCanm ovulasyon denedin mi mutlaka dene 6 aydır ugrasıyorum onun vesilesiyle oldu galıba
Ben kendi twrcihimle kullandım ocakta düşük yaptım sonra düzensizlik kist vs oluştu Nisan ayında geçti temmuzda klomen kullandım 4 gün sonra kontrole gittim klomen kullandığımı söyledim baktı sıvı izlendi dedi çatlama olmuştu ağustosta tekrar kullandım bittikten 2 gun sonra gittim sağ over 21 mm dedi çatlamaya hazır yanı değerlendirdim ama olmadıDophaston vermesi gerekiyor doktorun çatlamadan sonra rahim kalınlaştırmak gebelik oluşursa tutunması için
Anladım çatlamayı gördükten sonra duphaston tarzı birşeyler kullan bence. Sadece klomen kullanıp bırakırsan tedaviyi yarım bırakmış gibi oluyor. Döllenme olursa tutunmayı kolaylaştırması gerekBen kendi twrcihimle kullandım ocakta düşük yaptım sonra düzensizlik kist vs oluştu Nisan ayında geçti temmuzda klomen kullandım 4 gün sonra kontrole gittim klomen kullandığımı söyledim baktı sıvı izlendi dedi çatlama olmuştu ağustosta tekrar kullandım bittikten 2 gun sonra gittim sağ over 21 mm dedi çatlamaya hazır yanı değerlendirdim ama olmadı
Duphaston 3 kere kullandım adet düzensizliğimden dolayı doktorum yazmıştı bide rahmide gebeliğe hazırlıyor dedi ama yok Nisan mayıs haziran kullandım ama düzensizlik devam etti temmuzda klkmene başladım belki onun sayesinde ilk defa günümde oldum aylar sonra kürtajdan beri hamile kalamadım 7 ay oldu klomen kullanayım dedim oda olmadıAnladım çatlamayı gördükten sonra duphaston tarzı birşeyler kullan bence. Sadece klomen kullanıp bırakırsan tedaviyi yarım bırakmış gibi oluyor. Döllenme olursa tutunmayı kolaylaştırması gerek
Dophastonu adet düzensizliği için kullanmak başka klomen sonrası kullanmak başka. Klomeni iç yumurtlamayı gör iki gün sonra duphaston kullan 10 gün değil 12 gün kullan. Yani doktor değilim ama 6 seneye yaklaşıyorum çocuğum yok ikizlerimi erken doğumla kaybettim ama az çok tecrubem var bu konulardaDuphaston 3 kere kullandım adet düzensizliğimden dolayı doktorum yazmıştı bide rahmide gebeliğe hazırlıyor dedi ama yok Nisan mayıs haziran kullandım ama düzensizlik devam etti temmuzda klkmene başladım belki onun sayesinde ilk defa günümde oldum aylar sonra kürtajdan beri hamile kalamadım 7 ay oldu klomen kullanayım dedim oda olmadı
Bilgi için teşekkür ederim başın sağlsn Rabbım tez zamanda kucağını doldursun inşallah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah şuan bişey kullanıyor musunDophastonu adet düzensizliği için kullanmak başka klomen sonrası kullanmak başka. Klomeni iç yumurtlamayı gör iki gün sonra duphaston kullan 10 gün değil 12 gün kullan. Yani doktor değilim ama 6 seneye yaklaşıyorum çocuğum yok ikizlerimi erken doğumla kaybettim ama az çok tecrubem var bu konularda
Bu ay bende klomen kullandım yumurtlama oldu bugün de duphastona başladım. Amin inşallahBilgi için teşekkür ederim başın sağlsn Rabbım tez zamanda kucağını doldursun inşallah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah şuan bişey kullanıyor musun