Yaa çok teşekkür ederiim. :))Ne siligi bacim :) kabak gibi çıkmış :))) gözün aydin. Hamilesiiiinn
Evet 1 hafta geçtiHemen kan ver bence. Adetin gectimi
İnşallah doğrudur çok teşekkür ederim :)Test dogru ise hamilesin tebrikler :)
Hamilesincanm maşallah allah tamamina erdirsin darısı benm ve isteyenlerin başına inşallah günün gecmismiydi bi ilaç falan kullandinmi yoksa normal yollami olduBugün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı ama belli oluyor ya heyecandan elim ayağım titriyor sizce hamile miyim ?
Tebrik ederim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinBugün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı ama belli oluyor ya heyecandan elim ayağım titriyor sizce hamile miyim ?
Aminn teşekkür ederim :)Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin bariz hamilesiniz :)
Amin teşekkür ederim evet 1 hafta geçti ilaç filan kullanmadım canımHamilesincanm maşallah allah tamamina erdirsin darısı benm ve isteyenlerin başına inşallah günün gecmismiydi bi ilaç falan kullandinmi yoksa normal yollami oldu
Aminn inşallahhayırlı olsun. allah sağ salim bebeğine kavuştursun
Amin inşallah teşekkür ederim :)Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ne güzel sağlıkla alın kucaginxaAmin teşekkür ederim evet 1 hafta geçti ilaç filan kullanmadım canım
Amin inşallah rabbim kısa sürede size de nasip etsinNe güzel sağlıkla alın kucaginxa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?