Kızlar hamile miyim ilk idrarla yaptım çizgi pembe burada rengi gözükmüyor ama aynı gün içinde 2 tane daha yaptım çıkmadı neden sizce

Busebtkyn00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
24
1
1
1000107745.webp

Markası nedir ? Yalanci pozitif vermiş olabilir . Adetiniz geciktiyse kan verin siz

Bana var gibi geldi kuruma çizgisi değil sanki. Regl günü daha koyu olmalı ama geç döllenme falan olmuş diye ümit edelim . Kan ver istersen

İnşAllah Allahım inşallah 🤲🏻 ❤️
Canım kan testi ver istersen için rahat etsin
Çok kan verdim çok negatif sonuç aldım idrardan emin olmak istiyorum çikolata kisti var bende 1 sene 7 aydır İSTİYORUZ ilk defa pembe çizgiyi gördüm sonraki testlerde görmeyince hayal kırıklığı yaşayan var mı böyle olup hamile olan var mı merak ediyorum

Çok kan verdim çok negatif sonuç aldım idrardan emin olmak istiyorum çikolata kisti var bende 1 sene 7 aydır İSTİYORUZ ilk defa pembe çizgiyi gördüm sonraki testlerde görmeyince hayal kırıklığı yaşayan var mı böyle olup hamile olan var mı merak ediyorum
Ben malesef yaşadım bu durumu silik çıktı bende de ama kan testi verince gördüm malesef negatif çıktı o yüzden umudunu kırmak istemem umarım sağlıkla seninde benimde tüm isteyenlerin pozitif görürüz ♥️

Umudumuzu kaybetmeyelim benim eşimde sperm düşüklüğü var doktorlar tek çare tüp bebek diyorlar bende o süreçten korkuyorum duaya sarıldım doğal gebelik olur inşallah diye tedaviyi de ihmal etmiyoruz tabi bu süreçte bakalım

Back
X