- 27 Eylül 2024
- 24
- 1
- 1
- Konu Sahibi Busebtkyn00
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası nedir ? Yalanci pozitif vermiş olabilir . Adetiniz geciktiyse kan verin siz
Var gibi geldi banada kaçıncı dakikada çıktı çizgi kuruma çizgisi değil gibi sanki
İnşAllah ama sonraki testlerimde çıkmadı neden sizceHamilesiniz
Testi sabah erken yaptım uyudum uyandım ikinci çizgi böyle silik pembeydiVar gibi geldi banada kaçıncı dakikada çıktı çizgi kuruma çizgisi değil gibi sanki
Canım kan testi ver istersen için rahat etsinTesti sabah erken yaptım uyudum uyandım ikinci çizgi böyle silik pembeydi
İnşAllah Allahım inşallahHamilesiniz
Çok kan verdim çok negatif sonuç aldım idrardan emin olmak istiyorum çikolata kisti var bende 1 sene 7 aydır İSTİYORUZ ilk defa pembe çizgiyi gördüm sonraki testlerde görmeyince hayal kırıklığı yaşayan var mı böyle olup hamile olan var mı merak ediyorumCanım kan testi ver istersen için rahat etsin
Ben malesef yaşadım bu durumu silik çıktı bende de ama kan testi verince gördüm malesef negatif çıktı o yüzden umudunu kırmak istemem umarım sağlıkla seninde benimde tüm isteyenlerin pozitif görürüzİnşAllah Allahım inşallah![]()
Çok kan verdim çok negatif sonuç aldım idrardan emin olmak istiyorum çikolata kisti var bende 1 sene 7 aydır İSTİYORUZ ilk defa pembe çizgiyi gördüm sonraki testlerde görmeyince hayal kırıklığı yaşayan var mı böyle olup hamile olan var mı merak ediyorum
Bu kadar pembe silik miydiBen malesef yaşadım bu durumu silik çıktı bende de ama kan testi verince gördüm malesef negatif çıktı o yüzden umudunu kırmak istemem umarım sağlıkla seninde benimde tüm isteyenlerin pozitif görürüz![]()
Umudumuzu kaybetmeyelim benim eşimde sperm düşüklüğü var doktorlar tek çare tüp bebek diyorlar bende o süreçten korkuyorum duaya sarıldım doğal gebelik olur inşallah diye tedaviyi de ihmal etmiyoruz tabi bu süreçte bakalımİnşAllah Allahım inşallah![]()
Çok kan verdim çok negatif sonuç aldım idrardan emin olmak istiyorum çikolata kisti var bende 1 sene 7 aydır İSTİYORUZ ilk defa pembe çizgiyi gördüm sonraki testlerde görmeyince hayal kırıklığı yaşayan var mı böyle olup hamile olan var mı merak ediyorum
Evet canım ama inşallah pozitiftir sonucunBu kadar pembe silik miydi
İnşAllah canım böyle olup günümün 1 gün geçmesi tesadüf değildir inşallahEvet canım ama inşallah pozitiftir sonucun
Aminnn canm inşallahİnşAllah canım böyle olup günümün 1 gün geçmesi tesadüf değildir inşallah![]()
![]()