Kızlar hamile miyim lütfen acil yardımcı olun

Solmaz bulut

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
102
3
16
33
28 inde bir ilişki yaşadım 2 saat sonra ertesi gün hapı aldim 1 hafta sonrada ara kanam oldu ve 4 gün sürdü. Bugün adet olmam gerekiyor normalde idrarda test aldım negatif çıktı. Ama içimde bir şüphe var çünkü sürekli midem bulanıyor ve gogus hassasiyetin bu ay diğer aylardan çok daha farklı böyle bisey yaşayıp hamile kalan varmi?

Psikolojik olarak hamilesiniz ama gerçekte değil.
İdrarda çıkmayan gebelik mide bulantısı yapmaz.
Ertesi gün hapının amacı hormonları bozmak. Bozduğu için zaten düzensiz kanama yaşıyorsunuz.

ara kanaman oldugu icin bir daha ki adetin ara kanamandan 1 ay sonra olcak adet olmadım diye de korkma günü gecti filan diye

birde suan bende söyle bir sey var suan yumurtalama dönemim ve 2 gündür hafif kahverengi lekelenme oluyor nedenini anlamadım yumurtlama döneminde olabiliyormus ilk defa yumurtlama dönemimde lekelenme oldu sebebi ne olabilir sizce

Yumurtlama döneminde lekeleme olabilirmiş onu doktor söylemişti oda normal sayılıyor sanırım eğer kist falan yoksa

Korkmayın bisey yoktur. Peki ara kanama sonrasi adet 1 ay sonra dediniz ya neden peki goguslerim ağrıyor ve şişlik var acaba olacakmışım gibi test yapıyorum negatif çıkıyor ama eminde olamadim

evet bende gecikti sanmıstım 15 gün erken ara kanamam olmustu ara kanama regl diye geciyor zaten normal adet günümde olmadım ara kanamamın oldugu tarihte oldum o yüzden o günü baz al
Bisey daha sorcam size dediniz ya ara kanama tarihini baz alın peki normal regl olmam gereken tarihte gogus acısı olması normalmi sizde de oylemi olmuştu acaba

Korkmayın bisey yoktur. Peki ara kanama sonrasi adet 1 ay sonra dediniz ya neden peki goguslerim ağrıyor ve şişlik var acaba olacakmışım gibi test yapıyorum negatif çıkıyor ama eminde olamadim
ertesi gün hapından dolayı bende de oldu bende ertesi gün hapı ictikten bir bucuk ay sonra karın sisligi filan da oldu suan gecti ama etkileri o kadar sürdü yani

Bisey daha sorcam size dediniz ya ara kanama tarihini baz alın peki normal regl olmam gereken tarihte gogus acısı olması normalmi sizde de oylemi olmuştu acaba
bende hep agrı vardı ve stres yaptıgım icin daha da artmıstı agrılarım tek kücük seyi belirti sanıyordum bir gün baska bir sey bir gün baska bir seyim vardı sabahları mide yanması ve bulantım oluyordu aksam bas kasık ağrısı gün icinde karın bel bacak agrısı degisiyordu hep böyle

eski konularıma bak baya yazdım buraya da oku anlarsın belirtilerimi öyle hem senin icin de korkunu azaltmıs olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…