- 21 Mayıs 2021
- 76
- 35
- 8
- 30
- Konu Sahibi Unutkanbebek
Kızlar regl olmama 3 gün var bugün test yaptım ikisi de pozitif kan testi verdim sonuç bekliyorum sizce hamile miyim? Ve kan testinde ne çıkarsa hamile oluyordu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar regl olmama 3 gün var bugün test yaptım ikisi de pozitif kan testi verdim sonuç bekliyorum sizce hamile miyim? Ve kan testinde ne çıkarsa hamile oluyordu :)
Benim de akşam idrarıyla bu koyulukta çıktı henüz kan testi vermedim siz verdiyseniz beta kaç çıktıEkledim testi
Hamilesiniz tebriklerEkledim testi
Merhaba henüz sonuç gelmedi bekliyorum daha 2 aylık evliyim:)Benim de akşam idrarıyla bu koyulukta çıktı henüz kan testi vermedim siz verdiyseniz beta kaç çıktı
Teşekkür ederim :)Hamilesiniz tebrikler
Teşekkür ederim bakalım sonucu bekliyorum hala inanamıyorum çünkühamilesin gözün aydın kan testinde 5 ve üzeri değer pozitif :)
Ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin inşallah sonucunuz gelince de yazarsınız. Ben 1.5 yıldır istiyodum bu aya nasip olcak sanırım :)Merhaba henüz sonuç gelmedi bekliyorum daha 2 aylık evliyim:)
Hayırlı olsun hamilesiniz sağlıkla ilerlesin.Ekledim testi
Teşekkür ederim inşallah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip olsun :)Ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin inşallah sonucunuz gelince de yazarsınız. Ben 1.5 yıldır istiyodum bu aya nasip olcak sanırım :)
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun hamilesiniz sağlıkla ilerlesin.
Rica ederimÇok teşekkür ederim![]()
Merhaba test sonucu geldi :)Ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin inşallah sonucunuz gelince de yazarsınız. Ben 1.5 yıldır istiyodum bu aya nasip olcak sanırım :)
Hadi bakalım kaç çıktı sonucunuzMerhaba test sonucu geldi :)
Merhaba test sonucu geldi :)