- 18 Şubat 2022
- 8
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi Merymalblk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test hamile olduğunu söylüyorEki Görüntüle 3013150 ayin 27 sinde Ocak adet oldum en son klomen kullandim 20 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum bugün 14.gunum adet gunum 24.gun adet olmadım hala sizce hamile miyim
tebrikler hamilesin bende 14. Gün öğrenmiştim seninkinden biraz daha silikti kan ver hemenEki Görüntüle 3013150 ayin 27 sinde Ocak adet oldum en son klomen kullandim 20 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum bugün 14.gunum adet gunum 24.gun adet olmadım hala sizce hamile miyim
Test hamile olduğunu söylüyorkan verip baktirsan kesin sonuç
Ultrasyonda kalp atışı duyulmaz ilk ayda dimitebrikler hamilesin bende 14. Gün öğrenmiştim seninkinden biraz daha silikti kan ver hemen![]()
Çıkar bazı yerlerde 2 saate bile çıkıyor benim öyleydi özelde verdim 2 saate çıkıyorduKan testi versem yarın cikar mi
Eki Görüntüle 3013150 ayin 27 sinde Ocak adet oldum en son klomen kullandim 20 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum bugün 14.gunum adet gunum 24.gun adet olmadım hala sizce hamile miyimtebr
Tebrik ederim hamilesin benim adetin 3 gunu boyle silik cizgi vardi sonra kan test yaptirdim pozitiv cikmisti bence kan testi yap hemen :))Eki Görüntüle 3013150 ayin 27 sinde Ocak adet oldum en son klomen kullandim 20 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum bugün 14.gunum adet gunum 24.gun adet olmadım hala sizce hamile miyim
Yarın kan testi yapıcam teşekkürlerTebrik ederim hamilesin benim adetin 3 gunu boyle silik cizgi vardi sonra kan test yaptirdim pozitiv cikmisti bence kan testi yap hemen :))
İnşallah kesin çıkar hala inanamıyorum durgunum bugün adet olmam gerekiyor du olmadim yarın net haberle inşallahİkinci çizgi çok net görünüyor, siz yine de güvenemiyorsanız kan testi yaptırın. Özel hastanede 1-2 saat içinde çıkıyor hemen. Devlet hastanesinde yaptırırsanız da en geç ertesi gün çıkar.
Sonuç ne oldu kan testi verdin mi?İnşallah kesin çıkar hala inanamıyorum durgunum bugün adet olmam gerekiyor du olmadim yarın net haberle inşallah
Evet dün kan testi verdim çok şükür pozitifSonuç ne oldu kan testi verdin mi?![]()
Tebrik ederim Allah kucaginiza almayi nasip etsinEvet dün kan testi verdim çok şükür pozitif![]()
Çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim Allah kucaginiza almayi nasip etsin![]()
Hadi hayırlı olsunKızlar Beta hcg 103 çıktı.![]()