Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ilk 5 dakika içinde oldu buTesti ilk yaptiginizda ikinci cizgi hemen belirginlestiyse hamilesiniz benimde boyleydi ama bekletirseniz 1 saat sonra falan ciktiysa guvenmeyin terkarlayin kesin cozum beta hcg testi
Bende bugün yaptım silik çıktı durdukça koyulasti ilk damlattgn anda çıktıysa İnsAllah vardır canım hayırlısı olsunKızlar bugün adet günüm az önce test yaptım bu şekilde çıktı gebelik var mı sizce?
Yok ilk 5 dakika içinde oldu bu
[/QUOTEbuyuk ihtimalle vardir hayirli olsun beta hcg testini yaparsaniz kesin sonuc tebrik ederim
Hemen 5 dk içinde canım sen kan verdin miBende bugün yaptım silik çıktı durdukça koyulasti ilk damlattgn anda çıktıysa İnsAllah vardır canım hayırlısı olsun
Teşekkür ederimHamilesiniz, tebrikler:)
Yok bende vermedim canım sen ne zmn vermeyi düşünüyorsunHemen 5 dk içinde canım sen kan verdin mi
Bugün acilde vermeyi düşünüyorum canımYok bende vermedim canım sen ne zmn vermeyi düşünüyorsun
Teşekkür ederim umarım saglıklı bir gebelik te olurHayirli olsun saglikla gelsin inşallah. Yeni bir gebelik gibi gorunuyor.
Hadi hayırlısı olsun canım bekliyorum sonucunuBugün acilde vermeyi düşünüyorum canım