Kızlar hamile miyim?

sunalan85

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
127
3
318
Bursa
Kızlar biraz önce test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Testin fotosunu yolluyorum.

o çizgi silik deilki ben net goruyorum
tebrikler tabiki hamilesin
Alalh tamamina erdirsin

benim de bu şekildeydi ve şimdi kızım 14 aylık...sonuna kadar sağlıkla gider kucağına alırsın umarım...

Bende de böyle çıkmıştı sonra kan testimde pozitif çıktı.inşAllah seninde hayırlısıyla pozitif çıkar ama kan testini görmeden yinede 100% kendini hamileyim olarak görme canım.

Arkadaşlar bu güzel yorumlar için hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Dün gece panikle kimseyle paylaşmadan önce ilk buraya yazdım. Biraz ani ve sürpriz oldu. Bugün test yaptırdım, hamile olduğumu öğrendim. Asıl süreç şimdi başlıyor galiba. Artık tecrübeli arkadaşları sık sık rahatsız ederim :) ben hala şoktayım bu arada :)

Ben degerimin 500lerde oldugu gun yaptigim predictor da bile basta silik cizgi gordum.yani degerin yuksek bile olabilir.insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…