kizlâr hamile ola bilirmiyim

Bu kadar erken belirti vermesi imkansiz. Hamile olma ihtimali elbette var. Günün gecerse test yap canım

hep oyle soyluyolar ama benim ilk hamileliyimde cok erken aserdm mesela adetme iki hafda vardi ve testede ckdi limon asermisdm ve hamile ckdm ben bilime fazla inanmiyorum

hep oyle soyluyolar ama benim ilk hamileliyimde cok erken aserdm mesela adetme iki hafda vardi ve testede ckdi limon asermisdm ve hamile ckdm ben bilime fazla inanmiyorum
Adetine iki hafta vardi ve tesin pozitif mi cikti benimde oyle oldu ama ben inanamadim teste yone yaptim sonra hafif cikti simdi ama adetime 5 gun var test yapiyorum negatif cikiyor cok merak ediyorum o neydi senin tam nasil olnustu ilkine

Adetine iki hafta vardi ve tesin pozitif mi cikti benimde oyle oldu ama ben inanamadim teste yone yaptim sonra hafif cikti simdi ama adetime 5 gun var test yapiyorum negatif cikiyor cok merak ediyorum o neydi senin tam nasil olnustu ilkine
canm yumurtlama doneminde o test yanilta biliyormus bende ack cizgi ckdi gele gele koyulasdi ama simdi bugun orgrendm hamile oldugmu adetmdende gecmisdi zaten

canm yumurtlama doneminde o test yanilta biliyormus bende ack cizgi ckdi gele gele koyulasdi ama simdi bugun orgrendm hamile oldugmu adetmdende gecmisdi zaten
Ya demek senin zamanla koyulaştı benim heraldi dustu tutunmadi neden oyle oldu Allah bilir... şindi sen ikincisinemi hamilesin?

ben çabuk hamile kalıyorum demişssin yaaa kusura bakma asla niyetim seni kırmak değil ama madem cabuk hamile kaldığını biliyosun ne diye burda soruyosun hava mı atıyosun zor hamile kalanlara nedir yani bu laf töbeee yarabbimm yaaa

yok yani cabuk hamile kaldgm icin boyle kimyasal gebelikden falan anlamam diyorm veya hamile kalinnmaynca ne yaplmasndan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…