- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
kizlar iliskiden sonra sancim oldu hala devam ediyor midem cook az bulanyor of
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetime var daha
ben hamileymisim hamileym yaniBende bilime inanmayanlara inanamıyorum , enfeksiyonun olabilir oda bulantı yapar Bol bol su iç bu kadar erken belirti vermez ..
Adetine iki hafta vardi ve tesin pozitif mi cikti benimde oyle oldu ama ben inanamadim teste yone yaptim sonra hafif cikti simdi ama adetime 5 gun var test yapiyorum negatif cikiyor cok merak ediyorum o neydi senin tam nasil olnustu ilkinehep oyle soyluyolar ama benim ilk hamileliyimde cok erken aserdm mesela adetme iki hafda vardi ve testede ckdi limon asermisdm ve hamile ckdm ben bilime fazla inanmiyorum
canm yumurtlama doneminde o test yanilta biliyormus bende ack cizgi ckdi gele gele koyulasdi ama simdi bugun orgrendm hamile oldugmu adetmdende gecmisdi zatenAdetine iki hafta vardi ve tesin pozitif mi cikti benimde oyle oldu ama ben inanamadim teste yone yaptim sonra hafif cikti simdi ama adetime 5 gun var test yapiyorum negatif cikiyor cok merak ediyorum o neydi senin tam nasil olnustu ilkine
Ya demek senin zamanla koyulaştı benim heraldi dustu tutunmadi neden oyle oldu Allah bilir... şindi sen ikincisinemi hamilesin?canm yumurtlama doneminde o test yanilta biliyormus bende ack cizgi ckdi gele gele koyulasdi ama simdi bugun orgrendm hamile oldugmu adetmdende gecmisdi zaten
evet ikinciye. ben cabuk hamile kaliyorm wukur..hic oyle sorunlarm olmadi belkide seninki kimyasal gebelikdiYa demek senin zamanla koyulaştı benim heraldi dustu tutunmadi neden oyle oldu Allah bilir... şindi sen ikincisinemi hamilesin?
Bilmiyorum olabilir tesekur ederim...evet ikinciye. ben cabuk hamile kaliyorm wukur..hic oyle sorunlarm olmadi belkide seninki kimyasal gebelikdi
yok yani cabuk hamile kaldgm icin boyle kimyasal gebelikden falan anlamam diyorm veya hamile kalinnmaynca ne yaplmasndanben çabuk hamile kalıyorum demişssin yaaa kusura bakma asla niyetim seni kırmak değil ama madem cabuk hamile kaldığını biliyosun ne diye burda soruyosun hava mı atıyosun zor hamile kalanlara nedir yani bu laf töbeee yarabbimm yaaa