Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle soğan kürünü tavsiye ederim kızlar eşinizle birlikte hemde bende pko filan yoktu ama onun sayesinde eşimin değerleri çok çok iyi toparladı ve ay hamile kalmıştım
Bunun pek çok nedeni var en önemlisi de gebelik inşallah 5 gün daha geçse net şekilde görebilirsiniz ❤ İnşallah hamilesinizdir
Pko varsa adette gecikmeler yaşanıyor , strest başlı başına gecikme sebebi zaten ne ay beklesem o ay gecikmesi geliyordu
Canım aslında adet bitince başlayın diyorlar ama bende sancı oldu diye adetle başladım sabah bir bardak yapıyorum kendime bir büyük soğanın çeyreğini koyuyorum o ki suyu kaynayınca sarı yenge donsun sonra kaynatıyorum bi kaç dakika ve altını kapatıp demlenmeye bırakıyorum gazını kapatıp cezvenin sonra ılıyınca içiyorum aç karnına . Ilıdığı zaman kokusu tadi cok rahatsız etmiyor .. 10 gün içiçeksn sonra bırakacaksın cnm