• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi kızlar hamıle olabılırmıyım............?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umutlu

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
258
22
298
Antalya
arkadaslar sızlere bu ay basıma gelenlerı anlatayım.mart ayının ilk haftası 2 gunlugune kaplıcaya gıttım. normalde 31 gunde adet oluyorum. yumurtlama donemım ayın 10 una gelıyordu ama akıntım yoktu ayın 10 da deneyemedık.martın14 unde birliktelık oldu.aksam akıntım oldu.ve akıntı 2 -3 gun surdu.ilişkiye gırdımız aksam kasıklarımda agrı basladı 5 gune yakın devam ettı.ve ayrıyeten bel agrısıda vardı.adetıme 2 3 gun kalana kadar devam ettı agrılar.bugun adet olmam gerekıyordu ama hala tık yokkasık agrım yok denecek kadar az arasıra bel agrım var ne dıyosunuz bu ıse acaba hamıle olabılırmıyım

mrb ben bu sitede daha yeniyim yazdıklarını okudum neler hissettiğini çok iyi anlıyorum,benimde bel ağrım cok oldu adet30 günde oluyodum tam 10 gün geçti okadar umutlanmıştımki 11. gün adet oldum .ama umarım seninki hamilelikle sonuçlanır.

CANIM ARKADAŞLARIM ıNŞALLAH HAMıLESıNıZDıRDE şunu diyeyım yenı gbelikler hemen öyle belirti wermwz yada herkeste wermez ben ikiz annesiydim 8 aya kadar tek hissettiğim aşırı yorgunluk we uykuya eğilimdi yorgunlukta şu bır yere gitsem hemen yorulrlr nefes nefese kalırdım sizde bu blırtıler warsa olabilirssiniz

Arkadasım inş. hamilesindir seni çok iyi anlıyorum..
Bu ay bende umutlandım adetim 3 gün gecti hemen kanda hcg baktırdım 0.144 1 hafta gecti bi daha kanda baktırdım bu seferde 1.00 gene negatif ve benim günüm geceli bugun 17. gün hala adet olamadım doktora gittim strestendir dedi muayne bile etmedi :S
Senin anlayacagın hala tık yok bende cok canım sıkkın bu duruma.
Umarım hamilesindir arkadasım Allah yar ve yardımcımız olsun..
Bence kendi kendini yicegine git kanda baktır ögren ve rahatla

evet arkadaşım inşallah hamilesindir fakat bu gun geçmeler bana da oluyor
kafamıza çok taktığımızdan sanırım
birde daha çok yeni iken bu kadar belirti verir mi ben de onu bilemedim tabi
yani biraz ayaklarını falan da üşütmüş olabilir misin acaba?

Back
X