• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hamile olduguma inanamıyorum yardım edin...

feraye1987

BEBEGİM HEP BENİMLE OL
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
33
0
86
37
Kocaeli
selam arkadaslar benim 16 temmuzda transferim oldu,daha sonra adet agrısı cekmeye basladım kasıklarım,belim agrıyodu adet olucagım diye çok korktum.transferin 12.günü kan testi yaptırdık degerim 196.24 çıktı doktorum hayırlı olsun hamilesin dedi ama inanmıyorum.gerçekten hamilemiyim acaba 12.günü hamile oldugunu ögrenip sonra degeri düşerek bebegini kaybeden varmı çok merak ediyorum yardım edin...şimdiden teşekkürler

hayırlı olsun canımm allah tamamına erdirsin. evet ben ne yazık ki sonradan değeri düşenlerdenim ama bizim değerlerimiz çok düşük başlıyo zateen. senin ki maşallahh süperr başlamış allahın izni ile bişe olmaz.. zaten 12. gün 100 civarı olmalı sağlıklı olması için ki daha küçük değerlerle bebeğini kucağına alanlar da var.. seninki ççok güzel maşşallah. hayırlı olsunn canım

selam arkadaslar benim 16 temmuzda transferim oldu,daha sonra adet agrısı cekmeye basladım kasıklarım,belim agrıyodu adet olucagım diye çok korktum.transferin 12.günü kan testi yaptırdık degerim 196.24 çıktı doktorum hayırlı olsun hamilesin dedi ama inanmıyorum.gerçekten hamilemiyim acaba 12.günü hamile oldugunu ögrenip sonra degeri düşerek bebegini kaybeden varmı çok merak ediyorum yardım edin...şimdiden teşekkürler

ne güzel ilk ben yazıyorum arkadaşım iyi miisin bi silkin kendine gel sonucun çok güzel nolur üzme bebişini ve bi an önce bizler için duanı et hayırlısıyla alacaksın kucağına bebişini çok tebrik ederim :teytey::nazar:a.s.

çok sagolun arkadaşlar inşallah sizlerde hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz,sizler içinde dua ediyorum sizin gibiler destek verince çok mutlu oluyorum teşekkür ederim.

canım hayırlı olsun bitanem hamilesinnnnnnnnnnn işte daha ne olsun canım gözün aydın çalsın davullarzemuszemus

Aklına kotuyu sokma degeri çok yüksek çıkıp kaybedenlerde var benimde degerim 95 idi yeterli ikiye katlansın dua et aklına fitne sokma iyi duşun iyi olsun

hakkinda hayirlisi olsun insALLAH kendini karamsarliga kaptirma hamileligin tadini cikartmaya bak hayirlisi ile bebegini kucagina alirsin insALLAH

darisi bebek isteyen tüm anne adaylarina olsun

hayırlı olsun arkadaşım.. benim 12. gün değerim 133 ve ikiz gebeyim.. benim teyzemin 12.gün değeri 25 ve şimdi 9 yaşında boyu kadar oğlu var.. hadi hayırlı olsun

ohoooooooooo koskoca değere bu endişeye sahip olunur mu arkadaşımi
artık geride kalanlar için dua etsen daha iyi olurr..
Hayırlı olsun..

tebrikler arkadaşım gözün aydın önemli olan ikiye katlaması değerin çok güzel içini ferah tut allah kucağına almayı nasip etsin canımmm tebriklerrrrrrrrropuyorumnanaktan

hayırlı olsun arkadaşım.. benim 12. gün değerim 133 ve ikiz gebeyim.. benim teyzemin 12.gün değeri 25 ve şimdi 9 yaşında boyu kadar oğlu var.. hadi hayırlı olsun

Merhaba,
Arkadaşım ben de senin aynı endişelere sahibim kendime engel olamıyorum bir türlü. Umarım bişey olmaz bebeklerimize ve lütfen tanrım isteyen her kadını bebeğinden mahrum etme, onlara bebekleri gelene kadar sabır ve dayanma gücü ver..
benim de 12.gün değerim 150 çıkmıştı, sonra 15.gün 296, 19.gün: 1200
şimdi 3 ağustos p.tesi günü ultrason kontrolüne gidicem. Keseyi görürüz inşallah..
Ama ben bebiş istiyoruz'a sormak istiyorum. Benim bildiğim 12.gün değeri 500'ün üstündeyse ikiz gebelik oluyor. Demek ki 133'ken de ikiz olabiliyor muymuş? Ben kesin tek diye düşünüyordum acaba ikiz olma ihtimali de mi var bu durumda?

Back
X