kızlar hamılelıgın kacıncı ayında doktora gıtmelıyız

bence ogrenir ogrenmez gidilmesi gerekiyor,tabii cok erken gidince kese gorulmuyor yada kalp atisi duyulmuyor ve yine beklemek gerekiyor.Ama hamilelik boyle,hep heyecan ve hep tedirgin bir bekleyis,en basindan bari gebeligin gidisatindan haberdar olmak gerekir diye dusunuyorum.Hayirli ve sorunsuz bir gebelik diliyorum.

adet gununden en az 15 gun sonra gıdılmelı hem kalp atıslarını hemde kese gorulsun

testte cıft cızgıyı gorunce gıtmek gerekıyor tek cızgı yanılabılıyor fakat cıft olunca yanılmıyor kantestı yapıyorlar degerın normalse ıkı hafta sonra tekrar gıdıp keseyı kontrol ettırırsın dıs gebelıge karsı sonra da zaten kalp atısı ıcın gıdersın fakat benımkı gıbı kese de kalp atısı da cok gec gorunebılır endıse etme

çift çizgiyi görünce dayanamayıp hemen gitmek istiyceksin benim gibi ama sonra kalp atışını ve bebeği göremeyince üzülmeyin ben çok üüzlmüştüm bişeymi var acaba diye

bencede hemen gitmek en hayırlısı en azından dr kan testi felan istiyor değerlerimiz iyimi diye kontrol edip kan ilacı veriyor biliyoruzki bebeğin ilk 3 ay aşırı kana ihtiyacı oluyor anneden

bence hemen gitme çünkü gidiyosun bu sefer kalbini duyamıyosun bu sefer hepden yıkılıyosun stres dolu 1 hafta geçiyo en iyisi 6 haftan dolsun ozaman git garanti olsun

Back
X