- 5 Ağustos 2008
- 33
- 8
- 86
- Konu Sahibi tubishirem
-
Devlete bağlı 6 hastaneyi aradım hiçbirinin dünyadan haberi yok yapmıyorlarmış perşembe tekrar gitcem başka bi hastaneye yaptırmaya çalışıcam daha önce kedi tırmalamışlığı falan vardı hayvanseverim zaten ama konu bebek olunca korkuyo insanKorkma canım hastanelerde yapılıyo toksoplazma testi. Geç kalmış sayılmazsın daha 5haftalıksın doktora gitmedin mi hiç? Ben de evlenmeden önce 7 sene himalayan kedisiyle yaşadım. Önceden bağışıklığın vardır senin de diye düşünüyorum meslek icabı. Ama biran önce doktora gidip bu testleri yaptır ihmal etme rubella flnda önemli
İstanbul avrupa yakasındayım özeldede yaptırabilirim sorun değil ama neresi yapıyo bilmem lazım bi de maddi durumum biraz sıkıntılı özeldeki maliyeti nedir acabaBen ilk hamileliiğimde de bunda da özelde yaptırdım. Devleti bilemiycem doktorunu ara sor ztn doktorlar istiyo tüm bu kan testlerini. Hangi ildesin?
İstanbul avrupa yakasındayım ben özel de olsa yaptırıcam artık napalım peki fiyatları neler biliyo musunuzBen ilk hamileliiğimde de bunda da özelde yaptırdım. Devleti bilemiycem doktorunu ara sor ztn doktorlar istiyo tüm bu kan testlerini. Hangi ildesin?
Ben de ordayım canım 235e yaptırdım tüm testleri. Sigortan yok mu?İstanbul avrupa yakasındayım ben özel de olsa yaptırıcam artık napalım peki fiyatları neler biliyo musunuz
eşimin sigortası var haseki hastanesine gittim bugün ücretsiz yapıyorlarmış 4 tüp kan verdim brucella tifo da içinde hepsine bakacaklarmış.Sonucu yarın alıcam hayırlısı inşallahBen de ordayım canım 235e yaptırdım tüm testleri. Sigortan yok mu?
tamam da belki de bağışıklığın var çıkacak dur bakalım..evet çok tehlikeli bir parazit ama öyle kolay değil geçişi de.üstelik geçse bile antibiyotikle tedavisi mümkün beni doktorum çok rahatlattı bu konuda. ben de 2 aylıkken bilmedn kediyle çok haşır neşir olup üstelik çiğ salam sucuk ve kedinin dolaştığı bahçeden koparıp yıkamadan sebze yediğim için epey bir evham yapmıştm tam 3 kez tekrarlattım bu toxo yu öğrenince ama düşün bu saydıklarımdan bile kapmamışım, korkma. sonucunu öğrenince yaz :)Hastaneye gittim sonuçları almak için ama daha çıkmamış sonuçlar. Doktorum stajı bırak sokak hayvanlarına yaklaşma dedi. Kariyerime Allahın izniyle doğumdan sonra devam etmem gerekecek.
Doktor hayvan düşmanıymış galiba evde iki kedim var süreklide aşılarını yaptıramadıfım halde toxoya dirençli çıktım son 3 ay içinde geçirmediysen sorun yok ayda bir test yaptırırsın. Benim doktorum sagolsun cok anlayıslı kedilerimi atamayacagımı söyledim düzenli olarak test yapıyor kontrol altınsa tutmak için. Bakırkmy yakınsa sana ruh ve sinir hastanesinde mehmet beyden randevu al hiç pişman olmazsınHastaneye gittim sonuçları almak için ama daha çıkmamış sonuçlar. Doktorum stajı bırak sokak hayvanlarına yaklaşma dedi. Kariyerime Allahın izniyle doğumdan sonra devam etmem gerekecek.
Sonuç hala çıkmadı ama stajı bırakmayı mantıklı buluyorum zaten önceki düşük ile sonuçlandı üstüne ilk aylardayım uyku çok yapıyo üstüne guatr çıktı ilaç kullanmak zorundayım korkuyorumtamam da belki de bağışıklığın var çıkacak dur bakalım..evet çok tehlikeli bir parazit ama öyle kolay değil geçişi de.üstelik geçse bile antibiyotikle tedavisi mümkün beni doktorum çok rahatlattı bu konuda. ben de 2 aylıkken bilmedn kediyle çok haşır neşir olup üstelik çiğ salam sucuk ve kedinin dolaştığı bahçeden koparıp yıkamadan sebze yediğim için epey bir evham yapmıştm tam 3 kez tekrarlattım bu toxo yu öğrenince ama düşün bu saydıklarımdan bile kapmamışım, korkma. sonucunu öğrenince yaz :)
Bencede birak canim staji.Hicbir sey evladindan degerli degil inan.Tamam hemen gecmeyebilir ama sen tedbirini al takdir Allahtan canim bende korkuyorum gectimi ki diye testi yeniletmeyi dusunuyorumSonuç hala çıkmadı ama stajı bırakmayı mantıklı buluyorum zaten önceki düşük ile sonuçlandı üstüne ilk aylardayım uyku çok yapıyo üstüne guatr çıktı ilaç kullanmak zorundayım korkuyorum
Sonuç çıktı bağışıklığım varmış ama yinede staja gitmiyorum staj yeri ile konuştum yaptı göstercekmişBencede birak canim staji.Hicbir sey evladindan degerli degil inan.Tamam hemen gecmeyebilir ama sen tedbirini al takdir Allahtan canim bende korkuyorum gectimi ki diye testi yeniletmeyi dusunuyorum
allah senden razı olsun.bende 2 gün önce az pişmiş et yedim diye toksoplazma olur muyum diye kafayı yemek üzereydim.yani çiğ değil sonuçta az pişmişti.sonradan fark edip yemeği bıraktım hemen.internette araştırma yaparken şimdi senin yazını okudum.içimi rahatlattıntamam da belki de bağışıklığın var çıkacak dur bakalım..evet çok tehlikeli bir parazit ama öyle kolay değil geçişi de.üstelik geçse bile antibiyotikle tedavisi mümkün beni doktorum çok rahatlattı bu konuda. ben de 2 aylıkken bilmedn kediyle çok haşır neşir olup üstelik çiğ salam sucuk ve kedinin dolaştığı bahçeden koparıp yıkamadan sebze yediğim için epey bir evham yapmıştm tam 3 kez tekrarlattım bu toxo yu öğrenince ama düşün bu saydıklarımdan bile kapmamışım, korkma. sonucunu öğrenince yaz :)
Ayy valla ben de geçen akşam amerikan salatasına kaptırmışım kendimi nasıl yiyorum ama. Sonradan mayonezin yasak olduğu aklıma geldiallah senden razı olsun.bende 2 gün önce az pişmiş et yedim diye toksoplazma olur muyum diye kafayı yemek üzereydim.yani çiğ değil sonuçta az pişmişti.sonradan fark edip yemeği bıraktım hemen.internette araştırma yaparken şimdi senin yazını okudum.içimi rahatlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?