Kızlar Hamilelik Şekeri Çıkan Var mı ?

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.319
2.014
333
İstanbul
Hanımlar merhaba, Bizim aile öykümüzde çok şeker hastalığı var. Annem, Babam, Halamlar, Amcalarım vs. Açlık şekerim yüksek çıktığı için doktorum gizli şekerden şüphelendi dahiliye doktoruna yönlendirdi. Şeker yüklemesi yapıldı ve şekerim var.Diyet yapacaksın dedi. Ben daha önce hiç diyet yapmadım.Daha önce başına gelen var mı bilgi lütfen

Canım ben doğum yapali 3 ay oldu. Bende de vardı şeker ama diyetten korkma diyet değil o merak etme sadece tatlı yemiyosun diğer pilav makarna gibi şeyler ölçülü oluyo dengeli beslenmis oluyo sun. Hem gebelerin alması gerektiği normalden fazlaymis zaten. bol su ve Yürüyüş dengeliyor. Diyete uydun mu bebis kilo alıyor sen az aliyosun kac çıktı değerin şeker yuklemesinde bu arada.

Şeker yüklemesi ile birlikte 180 çıktı.. Zaten 18 haftalık gebeyim hiç kilo almadım maşallah ben zaten abur cubur hamur işi yemiyorum hatta ağzıma tatlı sürmüyorum ama ırsi olduğu için kanda şeker var İnan hiç tatlı yiyen biri değilim.

Çok yüksek değilmiş yine korkma diyeti atmistim fotosu olsa gönderirdim bumuymus dicegin bişey gerçekten benimki de 157 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…