- Konu Sahibi deryaevren
slmlar çokkötü sağ tarafım belim çok ağrıyor normalmi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bel agrisi mi?ah ah 5.ayimdan beri bittim resmen,hayatim kabusa döndü,hergün agliyorum belimin agrisindan.ama maalesef yapacak birsey yok.simdi 9.ayimdayim.bebegin omirilige yaptigi baskidan dolayi oluyor,sinirlere dokunuyormus.belim,kalca kemiklerim,kasiklarim nasil agriyor anlatamam.yatamiyorum,oturdugum yerden kalkana kadar gözyaslarim akiyor,geceleri sabahlara kadar uyuyamiyorum.tükenmis durumdayim artik.agri kesici tavsiye etti doktor ama ben sürekli almak istemiyorum.etkisi gecince yine basliyor cünkü.magnesium aliyorum dindiriyor ama,son haftalarda almak iyimi bilmiyorum.arastiracagim bu konuyu.
34-35. haftada magnezyumu birakman lazim, magnezyum kullanimi kasilmayida önlüyor ve bu doguma yakin bi sürede dogru degil sonucta dogum yapabilmek icin kasilman gerekiyo...:) gecmis olsun
kaç aylıksın canım? ben 6 nın içindeyim aynı sorun bendede var. biraz yorulayım regl olmuş gibi ağrım oluyor. ayaklarımı uzatıp dinleniyorum geçiyo. karın büyüdükçe vücudumuzun dengesi bozuluyomuş ondan yani....
bende 6 tının içindeyim ama böle bir bel ağrısı görmedim bn daha
slmlar çokkötü sağ tarafım belim çok ağrıyor normalmi??
mrb kızlar bende 4 aylık hamileyim bende de bel ve kuyruk sokumumda ağrı var hepiniz 6 aylıksınız benim için çok mu erken başladı acaba?
benim 6 aylıkken sanırım başlamıştı bel ağrım kitleniyodum resmen kalkamıyodum doktoruma sordum bi ilaç verdi suya katılan magnezyum eksikliği varmış sanırım 3 defa falan içtim geçmişti doktoruna danışmanı tavsiye ederim