kızlar hamilelikte göğüslerim hiç büyümedi!

tatli_telasss

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
80
131
293
kızlar merhabalar. ben 31 haftalık hamileyim ve bu süreçte göğüslerimde büyüme olmadı. çok üzülüyorum bu duruma, sütüm olmayacak mı demek bu? emzirmeyi her anne gibi ben de çok istiyorum. hamilelikte sütü akanlar bile var, bende henüz bi değişiklik yok:(

Bu sorundan bende müzdaribim😔
Kızlar başka bu sorunu yaşayan sütü olan oldu mu

Benimde göğüslerim çok boştu sismedi hatta ama oğlumu çok şükür gayet güzel emzirdim atlete çarşafa kadar geçiyordu sabahları :) üzülmeyin yani siz bebeğiniz doğunca bol bol emzirmeye çalışın
Hayırlı doğumlar sağ salim alın kucağınıza 🤲

Benimde göğüslerim çok boştu sismedi hatta ama oğlumu çok şükür gayet güzel emzirdim atlete çarşafa kadar geçiyordu sabahları :) üzülmeyin yani siz bebeğiniz doğunca bol bol emzirmeye çalışın
Hayırlı doğumlar sağ salim alın kucağınıza 🤲
Ayy çok çok rahatladım. O kadar çok üzülüyordum ki nerdeyse 6 ay bitecek ama hiç büyümedi göğüslerim. Acaba sütüm olur mu diye her gün düşünüyodum.
İnşallah çok teşekür ederim 🙏🦋

Ayy çok çok rahatladım. O kadar çok üzülüyordum ki nerdeyse 6 ay bitecek ama hiç büyümedi göğüslerim. Acaba sütüm olur mu diye her gün düşünüyodum.
İnşallah çok teşekür ederim 🙏🦋

Rica ederim canım göğüsünüzün küçük olması ve şişkin olmamasi süt olmayacak anlamına gelmiyor tadını cıkarin 🥰

kızlar merhabalar. ben 31 haftalık hamileyim ve bu süreçte göğüslerimde büyüme olmadı. çok üzülüyorum bu duruma, sütüm olmayacak mı demek bu? emzirmeyi her anne gibi ben de çok istiyorum. hamilelikte sütü akanlar bile var, bende henüz bi değişiklik yok:KK43:
Ben üç tane bebek doğurdum hiç birinde memem büyümedi valla hiç sertleşmesine ama doğumdan hemen sonra emizirdim maşallah mö 🐮 gibi alakası yok korkma

Bacım zaten büyümüyor sarkıyor 😂 şaka bi yana böyle şeyler düşünmeyin her şey doğalından kendi kendine gelişiyor 😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Back
X