• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelikte idrar rengi nasıl oluyor

sky1903

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
82
1
16
İstanbul
Duyduğuma göre hamilelikte idrar rengi çok koyu oluyormuş bunun aslı var mı bilen var mı? Ben ilk hamileliğimde hiç dikkat etmedim zaten tek belirtim adet gecikmesi olmuştu. Şimdi göğüslerimin ucu çok acıyor ve kabarcıklar çıkmış. damarlar iyice belirlenmiş. adetime birkaç gün var ama dayanamayıp dün test yaptım. idrarım çok koyuydu. gerçi test negatif çıktı ama içimde bi umut var işte. belki günüm gelmediği için negatif çıkmıştır diyorum. o yüzden idrar rengi çok dikkatimi çekti bir de size sorim dedim

canım idrar rengi genellikle tükettiğin sıvının miktarina göre değişiyor

ben çok su içiyorum o yüzden hep açıktır ilk defa böyle görünce şok oldum. bakalım adetime 2 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum :(

Merhaba seni öbür konundan ( implantasyon kanamasi konusundan) hatirladim :-)
Benim sabah idrarim nekadar su icsemde bildigin koyu turuncu renginde. Yani baya koyu. Hayirlisiyla hamilesindir insallah. Testleri sabah idrariylami yaptin? Cikar aslinda hafif pembemsi kanamada oldu demistin.

merhaba ben idrar renginin değiştiğini düşünmüyorum hamilelikte. İçtiğiniz sıvı ile alakalı bir durum bu. Yeterli sıvı tuketmezseniz idrar rengi oldukça koyu çıkar. Su içerseniz de rengi açık çıkar. Çok su tüketen birinin idrarı hamile diye koyu çıkmaz..

Merhaba seni öbür konundan ( implantasyon kanamasi konusundan) hatirladim :-)
Benim sabah idrarim nekadar su icsemde bildigin koyu turuncu renginde. Yani baya koyu. Hayirlisiyla hamilesindir insallah. Testleri sabah idrariylami yaptin? Cikar aslinda hafif pembemsi kanamada oldu demistin.

Ben gün içerisinde yaptım. bir sitede okumuştum önemli olan 4 saatlik idrarla test yapmakmış o yüzden sabah yapmak iyiymiş. bende dışarı çıkmıştım testi aldım derken eve geldiğimde 4 saatten fazla zaman geçtiği için yaptım. ama negatif çıktı ya:(

Ben gün içerisinde yaptım. bir sitede okumuştum önemli olan 4 saatlik idrarla test yapmakmış o yüzden sabah yapmak iyiymiş. bende dışarı çıkmıştım testi aldım derken eve geldiğimde 4 saatten fazla zaman geçtiği için yaptım. ama negatif çıktı ya:(

Sky kaç gün kaldı adete ,ben de bekliyorum 4 gün var ,test yapmamak için zor duruyorum ,çıkmaz diyorlar,zaman de geçmiyor ,beklemek zor ,belirti var mı

Sky kaç gün kaldı adete ,ben de bekliyorum 4 gün var ,test yapmamak için zor duruyorum ,çıkmaz diyorlar,zaman de geçmiyor ,beklemek zor ,belirti var mı

Ben çarşamba günü yaptım çıkmadı yarın adet olmam lazım. bakalım yarın her şey belli olcak inşallah ikimizde hamileyizdir canım

Dert etme canim negatif olsa bile. Sabah idrariyla yap mutlaka. Bugün (sabahin 5:10 u ) olduguna göre😄 adet günün. Sabah idrariyla cikicak ben hissediyorum 😉

Dert etme canim negatif olsa bile. Sabah idrariyla yap mutlaka. Bugün (sabahin 5:10 u ) olduguna göre adet günün. Sabah idrariyla cikicak ben hissediyorum 

morelim çok bozuk ya sabah kalktım bi baktım kan gelmiş. adet oldum galiba :( hamile değilim :'(

Back
X