kizlar hamilelikte kiloyla alakali bi bakarmisinz

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
133
Kizlar 19 haftadayim 56 kiloyla hamile kaldim simdi 62 kiloyum 6 kilo aldim cok mu olmus simdiden hic ekmekte yemiyorum ama daha simdiden bu kadr kilo fazla degil mi ne yapmam gerek fazlaysa

Kizlar 19 haftadayim 56 kiloyla hamile kaldim simdi 62 kiloyum 6 kilo aldim cok mu olmus simdiden hic ekmekte yemiyorum ama daha simdiden bu kadr kilo fazla degil mi ne yapmam gerek fazlaysa

Doktorun sana daha doğru bilgi verecektir ama benim doktorum ayda 1,5 kilodan fazla almayacaksın dedi. Son aylarda kilo alımı daha çok olduğundan ilk aylarda daha bir dikkat ettim. Ben 4-4,5 kilo aldım. Biraz dikkat edersen yediklerine hemen toparlarsın bence panik yapma. Hamurişi, makarna, pilav, ekmekten biraz uzak dur. Tatlıyı fazla tüketme, yemekleri mümkün olduğunca az tuzlu ye. Haftada 3 gün balık yemeye çalış.
En önemlisi stres yapma çok kilo almış olsan bile aldığın kendine, doğumdan sonra o kiloları vermek için sen uğraşacaksın yine :)

-kızlar benim problemimde kilo alamamak 16+5 teyim daha 2 kilo aldım ilk aylarda bulantım ve kusmam oldu ama artık geçti çok şükür yemem yerinde bu ayki randevumda doktoruma danışıcam bu konuyu 2 kilo çok mu az acaba?

Ben de toplamda 4 kilo aldım ama 3 kilosu son ayda oldu. Doktorumdan bir uyarı aldım. Her ay 3 kilo alırsan işimiz iş dedi :) Dikkat edin arkadaşlar. 17. haftadan sonra çok hızlı kilo aldım ben. Bi fren gerekiyor açıkcası

En cok kiloyu ben almisim sanirim ya. Yedigime dikkatte ediyorum ama anlayamadm

En cok kiloyu ben almisim sanirim ya. Yedigime dikkatte ediyorum ama anlayamadm

Merak etme cnm bi sen degilsin bnde varim 20+6 yim 53 le hamile kaldim 60 kiloyum suan sabh 2 dilimden haric aksam ekmek yemiyorum dikkat ediyirum yediklerimede ama anlamiyorum nerdrn geliyo bu kilolar

Merak etme cnm bi sen degilsin bnde varim 20+6 yim 53 le hamile kaldim 60 kiloyum suan sabh 2 dilimden haric aksam ekmek yemiyorum dikkat ediyirum yediklerimede ama anlamiyorum nerdrn geliyo bu kilolar

Aynen aynen canim. Bende hic yemiyorum ekmek acaba odem mi oluyo nerden geliyo dedigin gibi

Valla bende 21. Haftamdayım 5 kilo aldım malesef ama derrt etmeyin kızlar az dikkat edersek daha kontrollü gideriz önemli olan bebişlerimiz sağlıklı olsun

Kizlar kilolari dert etmeyin, dikkat edin tabi yediklerinize ama dikkat ettiginiz halde aliyorsaniz cok problem etmeyin dogumdan sonra o yaglar bol bol sut oluyo minisiniz emdikce oturdugunuz yerde zayifliyorsunuz. Bol su icin tuzu azaltin sekeri kesin pilav makarna ekmek hic yemeyin tam bugday ekmeginden yiyebilirsiniz gunde 3 dilimi gecmesin. Hayirli saglikli dogumlar dilerim simdiden

Eklemek istedigim son seyde tursu ve salgam suyu kesin yasak bilginize.

Bence hiçbiriniz kilosu abartılı değil. Hareketinizi, nefes alıp verişinizi zorlamadığı sürece çok takılmayın bence. Abur cubur yerine salata, meyve yemeye çalışabilirsiniz. Kilo almayacağım diye de kendinizi daha doğrusu bebişinizi aç bırakmayın ha!

[TE="pamela07, post: 39032450, member: 643184"]-kızlar benim problemimde kilo alamamak 16+5 teyim daha 2 kilo aldım ilk aylarda bulantım ve kusmam oldu ama artık geçti çok şükür yemem yerinde bu ayki randevumda doktoruma danışıcam bu konuyu 2 kilo çok mu az acaba?[/QUOTE]

Kac kiloyla hamile kaldin canim. 17 haftada 2 kilo az değil. Çünkü ben 22 haftanin içindeyim ve hamile kaldigim kilodan 4 kilo eksigim. 72 yle basladim,simdi 68. Çok şükür bebeğinin kilosu sagligi iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…