• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR HAMİLEMİYİM 7 GÜN GECİKTİM

beyza1903nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
7
1
1
24
Kıızlarr acill yardımcı olabilirmisiniz reglim 7 gün gecikti normalde hep iki gün geri atarım bu hafta 2 kere test yaptım erken ve kaset test ama akşam yaptım negatif çıktı yanlış hatırlamıyorsam p.tesi günü aşırı bir kasık ağrım oldu batma şeklinde halada ara ara oluyor ve sağ bacağım çekiliyor. aman amann bir akıntım yok ama peçete ile sildiğimde beyaz opak gibi bir akıntı görüyorum 4 yıl önce bu zamanlar yine hamile olduğumu öğrenip aralığın başında 5 haftalıkken düşük yaşadım. Sizce kan vereyimmi bekleyimmi sigarada kullanıyorum çünkü bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum durdukça içim içimi yiyor birde yüzümde sivilceler çıktı ama karnımda bir şişlik yok normalde regl zamanında şişerdim bir kaç kişide gördüm geç döllenme olabilirmi acaba

acilden gir gebelik şüphem var de bence kan ver ilaç almam lazım dersin olmadı adet söktürücü yazarlar kan negatif ise

Back