kızlar hamilemiyim acaba??

• Konu Sahibi Konu Sahibi meleğimsin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meleğimsin

Ziyaretçi
arkadaşlar bende bu ay geblik belirtilerinin hepsi var ama inanın psikolojik değil çünkü hissediyorum gögüslerimin ucu çok acıyor ilk defa ve damarlar var mide yanması,baş dönmesi,gaz sorunu sürekli uyku hali,sık idrara çıkma vs. bide geçen burda duymuştum eskide inşanlar hamile olduklarını idrara bakarak anlarlarmış eğer idrarda beyaz tortular varsa hamişsin demekmiş bende bu sabah bi kaba yaptım ve evet tortular çok vardı daha öncede testler için idrarımı yaptığımda hiç olmazdı bugün test alıcam soucu yazarım inşallah hamişimdir yaa...:Saruboceq:

canımcım inşallah hamişşindir bu mübarek ramazanda yuce rabbım duysun sesını ve sesmızı güzel haberlerini alırız inşallah darısı basımıza

canım benim sağol yoksun sen uzun zamandır..

inşallah ...
test yapınca haber verirmisin...
merak ederim ben şimdi :)

canım inşallah hamilesindir belirtiler hamilelik belirtisi gibi ama tabiki sen kendini daha iyi bilirsin

canım benim sağol yoksun sen uzun zamandır..

tatıldeydım hayatım yenı dondum pazartesı ıs bası yaptım tatıldeykende ozellıkle gırmedım sımdıde cok sık gırmemeye calısıyorum acayıp psıkolojım bozuluyo cunku aklımdan bebısı cıkaramıyorum burad okudukca belırtılerı 1 ay tum belırtılerı yasıyorum psıkolojık olarak sonra hayal kırıklıgı anlıyomusun canımcım ama senın ıcın dua edıyorum ınsallah hamıs haberını alırız tatalım:emir_bebek::nazar:

İnşallahh hamilesindir.Rabbim gönlüne göre verir inşallah .ama sen yinede fazla kaptırma kendini adet belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı gibi.en önemli belirti bence adetin gecikmesi.inşallah güzel haberlerler dönersin :)

kızlarrr test pozitif cuma sabahı tekrar yapıcam öteki biraz daha açık çünkü emin olmadan da kimseye söylemicem test yanlış olabilir mi acaba?

kimse yok muuuu???kızlar

canım tebrik ederim bence kesin hamilesin darısı bizim başımıza sakın stres yapma cuma gününe ne kaldı şurdu yada cumayı bile bekleme git kan testi yaptır ondan daha kesin sonucu alırsın

canım hafif olan çizgide 5 dakika içinde belirdiyse kesin hamilesin kutlarım kanda bhcg baktırırsan için daha rahat eder herkesede söyleyebilirsin

:teytey:canım hatırlarsan bi kaç gün öncede sölemiştim sana senin belirtilerinin çoğu hamilelik.adet belirtisi değil hamilesin canım.bak buğünde test pozitif diyorsun 2, çizgilin silik olduğu çoğu durumda pozitif sayılıyo için rahat etmesini istiyosan bence hast git kan testi yaptır ben eminim ama yinede müjdeli haberini bekliyorum canım.:sm_cool:

bencede hamilesin ama bu durumda beklemenin hiç anlamı yok direk git kan tahlili yaptırda halayımızı çekelmi şüpheyle yaşanmaz dimi:))))

canım ya cok sevındım ne guzel ya hemn gıt kan testı yaptırıp kesın emın ol ınsalah saglıklı bı sekılde kucagınada alamayı nasıp eder rabbım:emir_bebek: kız bızede dua et bu mubarek gunlerde hamıslerın dua sı kabul olur derler :nazar:

canimcim insallah bu ay tutunmustur minik kuzun sana gecen ay yaptigin testte de pozitif cikmisti sonradan kanda negafit cikmisti yanlis hatirlamiyorsam inan bende senin kadar uzulmustum bir an once kan tsti yaptir ve pozitifffffff sonucunu al bu mubarek ramazandaaa burda haykirrrr hamileligini ama bizede dua etmeyi unutma bende cumartesiyi bekliyorum insallah bu ay olurrr cok uzattim galiba hayirli haberini bekliyorummm canim

canların teşekkür ederim sağlık ocağındada yaptırdım pozitif dediler ama daha çok küçükmüş bebişim inşallah darısı sizlerin başına ben artık ümidimi kesmiştim ama rabbim verdi işte akşama sürpriz var eşime biberon aldım paketledim içinede not yazdım akşamı sabırsızlıkla bekliyorum hepinizide öpüyorum kıslar rabbim sizlerede nasip eder inşallah

Tebrik ederim canım.Reğline kaç gün vardı acaba öğrenebilirmiyim.

canların teşekkür ederim sağlık ocağındada yaptırdım pozitif dediler ama daha çok küçükmüş bebişim inşallah darısı sizlerin başına ben artık ümidimi kesmiştim ama rabbim verdi işte akşama sürpriz var eşime biberon aldım paketledim içinede not yazdım akşamı sabırsızlıkla bekliyorum hepinizide öpüyorum kıslar rabbim sizlerede nasip eder inşallah

cnm senin adına çok sevindim kaç aylık evlisin ilk çocugun galiba baya bekledin heralde hayırlı olsun

Canimmmm tebriklerrrr valla cok sevindim bu ay ne yaptin anlat guzelim belirtiler nelerdiiii

Back
X