kızlar hamilemiyim acaba??

• Konu Sahibi Konu Sahibi meleğimsin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun canım,
birdaha test yap yada doktora git direk orda daha net belli olur.

arkadaşlar bende bu ay geblik belirtilerinin hepsi var ama inanın psikolojik değil çünkü hissediyorum gögüslerimin ucu çok acıyor ilk defa ve damarlar var mide yanması,baş dönmesi,gaz sorunu sürekli uyku hali,sık idrara çıkma vs. bide geçen burda duymuştum eskide inşanlar hamile olduklarını idrara bakarak anlarlarmış eğer idrarda beyaz tortular varsa hamişsin demekmiş bende bu sabah bi kaba yaptım ve evet tortular çok vardı daha öncede testler için idrarımı yaptığımda hiç olmazdı bugün test alıcam soucu yazarım inşallah hamişimdir yaa...:Saruboceq:

meleğimsin aynı belirtiler bendede var idrarıma baktım dediğin gibi beyaz tortular var böle acaba bendemi hamileyim tam aydınlatsan nasıl tortular böle resmen gözüküyo yani beyaz beyaz eskiden benimde öle olmuyodu ay inş bende hamileyimdir ya arkadaşım biraz aydınlatsan:((((kafamçokkarıştı

meleğimsin aynı belirtiler bendede var idrarıma baktım dediğin gibi beyaz tortular var böle acaba bendemi hamileyim tam aydınlatsan nasıl tortular böle resmen gözüküyo yani beyaz beyaz eskiden benimde öle olmuyodu ay inş bende hamileyimdir ya arkadaşım biraz aydınlatsan:((((kafamçokkarıştı

canım adetine kaç gün var ve göğüslerde değişiklik ne durumda

evet beyaz beyaz yani ip gibi zaten gözle görülücek şekilde belli oluyor inşallah hamilesindir canım ben 10 ay bekledim ama yine de tam emin değilim 1.5 saat sonra kan tahlilimin sonucunu alıcam yarında dr.a gidicem

canların teşekkür ederim sağlık ocağındada yaptırdım pozitif dediler ama daha çok küçükmüş bebişim inşallah darısı sizlerin başına ben artık ümidimi kesmiştim ama rabbim verdi işte akşama sürpriz var eşime biberon aldım paketledim içinede not yazdım akşamı sabırsızlıkla bekliyorum hepinizide öpüyorum kıslar rabbim sizlerede nasip eder inşallah

sana sölemiştim bakkk:sm_cool: Allahım inş sana gönlüne göre hayırlı bi evlat varir çok sevindim inan artık hamilemiyim stresi bitti başka streslerin başladı hamileliğin tadını çıkar canı dua etmeyi unutma.mutluluklar canım:lepi:

Canimmmm tebriklerrrr valla cok sevindim bu ay ne yaptin anlat guzelim belirtiler nelerdiiii

vallahi canım keçiboynuzu içirdim eşime sonra çakşır kökünü kaynatıp içirdim bide eşim bol bol fındık,badem,ceviz bal yedi ben bunları robotta ezdim üstüne bal döktüm öyle güzel oluyormuş bu çakşırı sor aktara sende al tadı biraz kötü bende kistlrim için ilaç kullandım işte yani bu kadar başka özel bişi yok valla...inşallah sen ve diğer arkadaşlarımız en kısa zamanda hamiş kalırsınız

belirtilerimde baş dönmesi,uyku hali göğüslerimin ucu çok acıyor dokunamıyorum damarlar oluştu etrafında sık sık idrara çıkma bu kadar yani ama beni şüphelendiren göğüslerim oldu çünkü ilk defa böyle oldu...bakalım kan testinde ne çıkıcak dr. idrar testlerine güvenmiyoruz dedi kan testi istedi

sen o doktora bakma kan testide pozitif çıkacak moralini bozma

sana sölemiştim bakkk:sm_cool: Allahım inş sana gönlüne göre hayırlı bi evlat varir çok sevindim inan artık hamilemiyim stresi bitti başka streslerin başladı hamileliğin tadını çıkar canı dua etmeyi unutma.mutluluklar canım:lepi:

sağol canım ama ben dr.a gitim o da kan testi istedi idrara güvenmiyorlarmış 7 de sonucu alıcam moralim bozuldu baktı kese görünüyormu diye görünmedei ama adetin daha geçmemiş muhtemelen çok yeni olduğu için gözükmüyordur dedi ne kadarlıkken kese görünür biliyor musun canım umutsuzluğa kapıldım valla emin değilim yani..

Arkadaşlar gebelik testte ilişkiden kaç gün sonra çıkar acaba ? bazı sitelerde 3 gün yazıyor bazıları çok erken diyor. çatlıyorum meraktan 3 gün oldu daha test yaptım tek çizgi çok merak ediyorum. 9 aylık evliyiz ve ilk denememiz :):30:

Back
X