Reglime 3 gün kaldı erken gebelik testi yaptım ama kuruma çizgisimi gebelik mi anlamadım bi bakarmısın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inşallah ayın 4 ünde regli de olmazsam inşallah kan vermeye gidicemSilikte olsa bir çizgi var gibi gördüm ben.. iki gün sonra tekrarlayın inşallah daha net çizgi belirir![]()
1 dakika falan sonra çıktı. İşte ben anlayamadım sizlere sormak istedim. Elim ayağım titriyorKuruma çizgisine pek benzemiyor ama testi yaptıktan kaç dakika sonra çıktı bu çizgi
1 dakika sonra çıktıysa kuruma çizgisi değildir canım.Ay bende heyecanlandım bak şimdi inşallah bebiş vardır1 dakika falan sonra çıktı. İşte ben anlayamadım sizlere sormak istedim. Elim ayağım titriyor![]()
Yaaaa inşallah1 dakika sonra çıktıysa kuruma çizgisi değildir canım.Ay bende heyecanlandım bak şimdi inşallah bebiş vardır![]()
Yok comfort değil canım markası. Inşallah vardır ya bende sevinemedim çok arada kaldımBilemedim canım erken gebelik testlerinde oluyo bazen özellikle comfort markalı testte inşallah vardır 3 gün sonra tekrarla bence çok yenide olabilir![]()
Rabbim hep yüzünü güldürsün inşallah.Hiç telaş yapma canım hemen çıktıysa vardır mutlaka daha silik çizgilerle öğrenenler var sağlıkla gelir inşallahYaaaa inşallahkız çok fenayım
ağlayamaadım gülemedim bi tuhafım şuan
![]()
Comfort değilse olabilirYok comfort değil canım markası. Inşallah vardır ya bende sevinemedim çok arada kaldım
Aminnn kuzum inşallahRabbim hep yüzünü güldürsün inşallah.Hiç telaş yapma canım hemen çıktıysa vardır mutlaka daha silik çizgilerle öğrenenler var sağlıkla gelir inşallah![]()
Tamam kuzum 3 gün kaldı zaten eşime söylemiycem şimdiComfort değilse olabilirbak bence adetin geçmesini bekle koyulaşabilir ondan dedim
![]()
Ayy çok heycanlıı banada dua et nolur bende eşime süpriz yapcaktım sevgililer gününde eğer tuttuysa bu seferTamam kuzum 3 gün kaldı zaten eşime söylemiycem şimdi4 ünü bekliycem
Aminnn inşallah canım benimVar gibi canım inşallah herşey gönlünce olur hayırlısıyla![]()
Allahımmmm inşallah isteyen herkese nasip etsin bizlere de nasip etsin bende emin olamadım hala bi tuhafım yaAyy çok heycanlıı banada dua et nolur bende eşime süpriz yapcaktım sevgililer gününde eğer tuttuysa bu sefertesti tekrarlayınca haberleşelim cok merak ettim
Ohooo 9 una çok var çoktan öğrenmişte olursun adetinde çoktan geçmiş olur inşallahAllahımmmm inşallah isteyen herkese nasip etsin bizlere de nasip etsin bende emin olamadım hala bi tuhafım yaeşimin 9 unda doğum günü ona süpriz olur,
bekliycem 4 ünde tekrarlıycam dayanabilirsem
![]()
Ayy ben dayanamam zaten öyle gözüküyo akşam teste giderim gibi geliyo,Ohooo 9 una çok var çoktan öğrenmişte olursun adetinde çoktan geçmiş olur inşallah![]()