Kızlar hamilemiyim acil bakarmısınız?

Ayy inşallah bende şüpheliyim hiç olmuyordu göğüs kaşıntisi birde bu beyaz akıntı var inşallah güzel sonuçlar alirim teste pazartesi günü başlayayım misafirliğe geldim burda yapmam biraz zor
Benim suan 2 gun gecikmem var yarinda son kes test yapimde bitirim testleri😀
Pzrtesi jinekologda rdvum var zaten

Eklentiler

• 20230203_084911.webp
    20230203_084911.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 59
Insallah cnm
Dedigim gibi sen her sabah ilk idrar ile test yap
Umutluyum Insallah senin icin
İnşallah bakalım yeni evliyim herhalde geçen ay vücudum kendini hamileliğe hazirliyordu 30 gün gecikmem oldu normalde düzenlidir hayırlısı inşallah

İnşallah bakalım yeni evliyim herhalde geçen ay vücudum kendini hamileliğe hazirliyordu 30 gün gecikmem oldu normalde düzenlidir hayırlısı inşallah
Insallah hamilesindir degilsende uzulme gelecek ay olur Insallah ama umutlu ol

Reglime 3 gün kaldı erken gebelik testi yaptım ama kuruma çizgisimi gebelik mi anlamadım bi bakarmısın?
Merhaba öncelikle ulkemiz için geçmiş olsun haberleri okumaktan görmekten piskolijim bozuldu bende biraz uzak kalmak istedim haberlerden ve gebelik testi yaptım adetimee iki gün var kaset test yaptım ama hiç doğru düzgün yapmadım damlattim ama hiç bekletmeden testi alıp cebime koydum evden çıkmam gerekiyor du bi on dakka geçti baktim tek cizgiydi saonra yarım saat 40 dk sonra baktım böyleydi

Merhaba öncelikle ulkemiz için geçmiş olsun haberleri okumaktan görmekten piskolijim bozuldu bende biraz uzak kalmak istedim haberlerden ve gebelik testi yaptım adetimee iki gün var kaset test yaptım ama hiç doğru düzgün yapmadım damlattim ama hiç bekletmeden testi alıp cebime koydum evden çıkmam gerekiyor du bi on dakka geçti baktim tek cizgiydi saonra yarım saat 40 dk sonra baktım böyleydi

Ama nasıl foto kunuluyo

Back
X