Kızlar hamilemiyim acil cevap

Kardelen060492

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
1.656
1.421
133
Kızlar 17şubatta duphaston(progetron) kullanmaya başladım yarın içmeyi bırakacağım. Dr 10gün kullanmamı söyledi sabah akşam. Pcos olduğım için 5şubattan beri matofin kullanıyorum. Ama kilolu değilim. Hatta oldukça zayıfım. Ovulasyon testi yapıp ayın 15inde pozitifi yakalamıştık ve değerlendirdik o günü. 4 gündür sol kasığımda adet olackmışım gibi sancı var. Bu gece uykumdan uyandım ağrı sebebiyle bi şiddetleniyor bi geçiyor bazı saatler hiç ağrımıyor. Normalde pcos olduğum için 31-35 günde bir olurdum adet. Yani normalde takvimime göre martın 5gibi hasta olacağım. Fakat progetronu yarın bitirmiş olacağım. Progestron bittikten en geç 5gün sonra hastalanmam gerekiyormuş. Kafam çok karışık haamilemiyim sizce kızlar? Testi ne zaman yapmalıyım? Progestron bittikten sonra mı normal beklediğim adetimden sonra mı?

15ini değerlendirdiyseniz. 3 gün içinde döllenme gerçekleşse 18 i eder. Sizin belirti yaşamanız testte pozitifi görmeniz minimum 12 gün sürer. Yani kabaca düşünürsek martın 2si 3ü ancak görürsünüz veya belirtiler oluşmaya başlar

Back