kizlar hamilemiyim acil yardim

senpilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
96
27
28
36
kizllar selam
kendoi kendimi yiorum meraktan suanda. 24. gunumde bu ay ilk defa damla seklinde adet belirtim geldi. agrim da hafif vardi. bugun ikinci gunum. normalde sakir sakir gelen kanamam smdi ppeceteyle sildikce elime gelio pedime gelmio bile. oglende kahve rengi bi damla geldi. test yaptim negatif cikti. agrim var ama kanamam yok. sizce hamile olabilir miyim ? istioruz esimle ama hayall kirikligi yasamak istemiorum hadi yardim edin bana onerilerinizi yasadiklarinizi fikirlerinizi soleyin.

Bir iki gun daha beklesen daha iyi olur.. adet olacaksan eger daha kirmizi kan gelir.. egerki hamilelik soz konusu ise pembe ve kahverengi damla gelir cok nadir sadece leke seklinde .ama bir iki gun takip et dedigim gibi

Hamileysen eger lekelenmen oldugu için geç döllenme olmuştur gebelik testinde cıkmaz henüz pazartesi ilk is saglik ocaginda kan ver gebe olabilirsin tabikise.üste göruyosundur belki öyle tarif ediyosun.

Benimde adetim 4 gün geçti. 1. Gün ve 3. Gün test yaptım ama negatif.pazartesi kanda baktiricam.adetimden 2 hafta öncede bende kahverengi lekwlenmistim. İnşallah hamileyizdir senpilic☺

kizlar selam dun gece cok agrim vardi tyvallette biraz kan geldi sanirim normal adete dondum ben

kizlar selam dun gece cok agrim vardi tyvallette biraz kan geldi sanirim normal adete dondum ben
Hayırlısı olsun canım lütfen üzülme Allah onun Zaman'ını ayarlamıştır sen sadece sabırla bol bol dua et :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :)

Yaa çok sitres yapma canm bu konuyu kafana takmaki olsun hemen hayirlisi böyleymiş tez vakitte görürüz umarim aramzda senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…