Kızlar hamilemiyim bana yardım edin

esmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
11
0
1
33
Ben erkek arkadaşımla bu kasım ayının 28 inde ilişki yasadım ve adetimden üç gün sonra oldu bu sizce hamile olabilme ihtimalim varmı yada kanda ne zaman belli olur sizce bu bugun test yaptım ama negatif çıktı

Kanda 15 gün sonra falan belli oluyor diye biliyorum. 2 günde çıkmaz. Yumurtlama dönemi genelde adetten 3.gün sonra olmaz ama belli de olmaz tabi.

Daha 2 gün geçmiş bugün ayın 30u ve regl olmuşsun. Varsada cikmaz zaten ki olacağını sanmam

Tamam ben yanlis anlamisim. Adetin kaç gün sürdü önemli olan o bide adet döngün kac gün ortalama

Ortalama 28 gun falan takvime baktıgımda salıdan itibaren yumurtlama dönemi diye gosteriyo

Eğer adetin 1 hafta surduyse ve sen 3 gün sonrasinda birliktelik yasadiysan hamile.kalma durumu olabilir sperm 3 günde canlı kalıyor sonuçta

Bir hafta sürmedi ya yani biteli ya iki yada üç gün oldu çok değil ve aşırı derecede akıntım var

birlikteliğin üzerinden üç günden fazla geçmediyse ertesi gün hapı alabilirsin

Ya bir hafta sürmedi en fazla 4. Veya bestir yani biteli ya iki yada üç gun oldu ve aşırı derecede kasıntı ve akıntım var bu normal mi

Ya bir hafta sürmedi en fazla 4. Veya bestir yani biteli ya iki yada üç gun oldu ve aşırı derecede kasıntı ve akıntım var bu normal mi
Mantar olmuş olabilir kaşıntı enfeksiyon ve mantardan olur

Yani sizce ne zaman doktora gitmeliyim tahmini olarak ayın kaçı gibi

evet yarar ilk üç gün alabiliyorsun o hapı istenmeyen bir gebelik söz konusuysa bu şekilde bi önlem alabilirsin

gebe olsan bile bu belirtilerin şimdi olması mümkün değil büyük ihtimal ovulasyon dönemine giriyorsun ayrıca idrar rengi ve sıklığı enfeksiyona bağlı olarak fa o şekilde olabilir

Back
X