- 13 Ocak 2021
- 31
- -33
- 1
- 24
- Konu Sahibi endoles2001
En son ki adetim 31 Aralık adetime 6 gün var kaşık ağrısı göğsüm de biraz ağrı var ara ara midem bulanıyor fakat akıntım yok ondan tedirginim cevaplarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtiler bazen psikoljik oluyor zaten çok erken gebelikte bile 2. Aydan itibaren başlıyor adet belirtileriyle aynı o yüzden en iyisi gecikmeyi beklemekEn son ki adetim 31 Aralık adetime 6 gün var kaşık ağrısı göğsüm de biraz ağrı var ara ara midem bulanıyor fakat akıntım yok ondan tedirginim cevaplarınızı bekliyorum
psikolojik olabilir bu kadar erken bulanti olmazEn son ki adetim 31 Aralık adetime 6 gün var kaşık ağrısı göğsüm de biraz ağrı var ara ara midem bulanıyor fakat akıntım yok ondan tedirginim cevaplarınızı bekliyorum
Benim de 4 gün var adetime . Normalde tiksinmeyecegim seylerden tiksiniyorum su an. Ara ara da bulantim oluyorEn son ki adetim 31 Aralık adetime 6 gün var kaşık ağrısı göğsüm de biraz ağrı var ara ara midem bulanıyor fakat akıntım yok ondan tedirginim cevaplarınızı bekliyorum
Benim ilk gebeliğimdede böyle olmuştu canımBelirtiler bazen psikoljik oluyor zaten çok erken gebelikte bile 2. Aydan itibaren başlıyor adet belirtileriyle aynı o yüzden en iyisi gecikmeyi beklemek
Benim de 4 gün var adetime . Normalde tiksinmeyecegim seylerden tiksiniyorum su an. Ara ara da bulantim olu
Benim de 4 gün var adetime . Normalde tiksinmeyecegim seylerden tiksiniyorum su an. Ara ara da bulantim oluyor
Bendede aynı canım inşallah hamileyizdir
o zaman bilmiyorum kiBenim ilk gebeliğimdede böyle olmuştu canım
Peki senin akıntın var mı benim çok nadir geliyor kafamı karıştırdı canımİnşallah![]()
Az miktarda kahverengi renkte akıntım varPeki senin akıntın var mı benim çok nadir geliyor kafamı karıştırdı canım
Ya aslında ben Adet günümde iki gün adet gördük ama kahverengi geldi şuan şeffaf ve beyazımsı geliyor çok istiyorum 1 tane düşük yaptım 5 haftallıkken rabbim bütün isteyenlere versinAz miktarda kahverengi renkte akıntım var
Senin nasıl
İnşallah CanımYa aslında ben Adet günümde iki gün adet gördük ama kahverengi geldi şuan şeffaf ve beyazımsı geliyor çok istiyorum 1 tane düşük yaptım 5 haftallıkken rabbim bütün isteyenlere versin
Sende yaz canım negatif olursa üzülmeİnşallah CanımPozitif sonuçlanırsa yaz sen de buraya bakalım, ben de merak ettim
![]()