Gebeliğe Hazırlık Kızlar hamilemiyim sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

endoles2001

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
31
-33
1
24
En son ki adetim 31 Aralık adetime 6 gün var kaşık ağrısı göğsüm de biraz ağrı var ara ara midem bulanıyor fakat akıntım yok ondan tedirginim cevaplarınızı bekliyorum

En son ki adetim 31 Aralık adetime 6 gün var kaşık ağrısı göğsüm de biraz ağrı var ara ara midem bulanıyor fakat akıntım yok ondan tedirginim cevaplarınızı bekliyorum
Belirtiler bazen psikoljik oluyor zaten çok erken gebelikte bile 2. Aydan itibaren başlıyor adet belirtileriyle aynı o yüzden en iyisi gecikmeyi beklemek

Benim de 4 gün var adetime . Normalde tiksinmeyecegim seylerden tiksiniyorum su an. Ara ara da bulantim oluyor

Ya aslında ben Adet günümde iki gün adet gördük ama kahverengi geldi şuan şeffaf ve beyazımsı geliyor çok istiyorum 1 tane düşük yaptım 5 haftallıkken rabbim bütün isteyenlere versin
İnşallah Canım 🙏 Pozitif sonuçlanırsa yaz sen de buraya bakalım, ben de merak ettim 🤔

Back
X