- 8 Ekim 2022
- 164
- 26
- 18
- 28
- Konu Sahibi gardenya1108
Arkadaşlar merhaba... Ben arkadaşlarımın zoru ile test yaptım ve ilk test 2 çizgi çıktı 2. Kayboldu sonra bir tane daha yaptık 2. Aynı oldu testte sorun var dedik erken test aldık onuda yaptım 10. dk bitiminde pozitif ama aşırı silik sonra dayanamadım tekrar yaptık oda pozitif. (aşırı abarttım biliyorum
) ama oda silik hemde aşırı ama bakınca görünüyor sonra ben hastanede kan verdim değer 1.20 negatif dedi eve geldim gene yaptım negatif çıktılar yani bu durumda genel olarak ben 8 test yaptım 3 ü net pozitif silikte olsa geri kalanlar 2. Çıkıyor ve kayboluyor adetimede 3 gün kadar var ve ben kasık bel ağrısından ölüyorum akıntım da var aşırı derece ki normalde olmaz ve dehşet kokulara karşı sorunum var bunlar ben bu testleri yapmadan 2 gün önce başladı. Bulantım oldu ve bir anda buda testlerden önce sonrasında akıntı çokluğu ve koku hassasiyetim başladı karman corman oldum neden bu kadar test yaptın diye soran olursa eğer inanın ki imkansiz diye düşünüyorum ve 2 çizgi gördükçe peşine kayboldukca ya da silik şekilde çıkınca hepten garipledim kanda negatif anlamadım