Kızlar hamilemiyim yardımcı olun

figen56

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
385
183
23
28
Kızlar sat 8 Nisa’n ama adetlerim 28 gün olur ve bugün olmam lazımdı olmadım göğüslerim ilk defa ağrıyo kasıklarım batma çok oluyo özellikle ayak altım normalde buz ilken ateş basıyor resmen avuçlarım çok terliyo bugün test yaptım silik resim atıcm şimdi sizce nedir bu test sonucu

image.webp

Kızlar yardımcı olun 2kimyasal gebeliğim oldu Sevinç’lerim ağzımdan gelmişti buda öyle olurmu korkuyorum

Canım idrarı fazla damlatmis olabilirsin test biraz şüpheli gibi ama bence hamilesin kan testi yaptır :)

idrar biraz fazla damlamis ama ben defalarca yanlislikla fazlada damlatsam hic cift olmamisti yarin kan verin bence var

Kıyamam yaa,bu konuyu inanın hiç bilmiyorum,anlamıyorum da..istiyorsanız,ve gerçekten sevgi,saygı dolu bir ebeveyn olacaksanız inşallah hamilesinizdir demeye geldim

İdrar fazla kaçmış ama pozitif sanırım yarın en iyisi kan vermek . Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin:anne:

Test sonucuna göre pozitif :) kan tahlili ile yarın teyit ettirin. Allah gönlünüze göre versin:)

Canım idrarı fazla damlatmis olabilirsin test biraz şüpheli gibi ama bence hamilesin kan testi yaptır :)
Çok sağolun bir kızım var ama sonra hiç korunmadım ona rağmen 3yıldır olmadı iki kimyasal yaşadım şimdi de tedirginim aşşah herkesin gönlüne göre versin rabbim herkese nasip etsin

Back
X