Kızlar hamilemiyim yardımcı olun

Net olarak hamilesiniz,silik çizgi değil ki bu maşallah.

Allah kalbinize göre versin,sağlıkla sonuna kadar gidin inşallah.

Çoook teşekkür ederim korkularım var kimyasal gebeliklerden sonra peki ayakların ateşlenmesi avuçlarımın terlemesi neden ya

Vücütun dengesi hamileyken degisiyor. Yani hormonlardan dolayi olabilir. Bide stres yapiyorsunuz o da bir faktör tabi. Insallah hamilesin. Pozitif düsünmeye calis

Çok sağolun bir kızım var ama sonra hiç korunmadım ona rağmen 3yıldır olmadı iki kimyasal yaşadım şimdi de tedirginim aşşah herkesin gönlüne göre versin rabbim herkese nasip etsin
Dr. ne diyor canım peki böyle olmasına ilk gebelik sorunsuz olmuş anladığım kadarıyla sonra üç yıl olmamış kimyasal gebelik olmuş ya ondan sordum özel olmazsa eğer.

Ha
Dr. ne diyor canım peki böyle olmasına ilk gebelik sorunsuz olmuş anladığım kadarıyla sonra üç yıl olmamış kimyasal gebelik olmuş ya ondan sordum özel olmazsa eğer.
hayır neden özel olsun onlarda anlam veremedi ki her tahlilde yapıldı eşimede bakıldı herşey temizdi tam adetin 21 günü gidip yumurtalara bakılacaktık i gidemedim ve hamile olduğumu öğrendim ilk gebeliğim hemen oldu ondan sonra olmadı artık kimyasal oldu aralıklı buda kimyasal olmasa iyidir

Ha

hayır neden özel olsun onlarda anlam veremedi ki her tahlilde yapıldı eşimede bakıldı herşey temizdi tam adetin 21 günü gidip yumurtalara bakılacaktık i gidemedim ve hamile olduğumu öğrendim ilk gebeliğim hemen oldu ondan sonra olmadı artık kimyasal oldu aralıklı buda kimyasal olmasa iyidir
Vardır bundada bir hayır deyin o zaman nasip belkide şimdiki bebeğinizdir şu mübarek ayda rabbim gönlünüze göre versin yavrunuzuda size bağışlasın inşallah.İyi düşünün ki iyi olsun canım stres yapma kendine :KK200:

Kızlar yardımcı olun 2kimyasal gebeliğim oldu Sevinç’lerim ağzımdan gelmişti buda öyle olurmu korkuyorum
Sana hak veriyorum benimde bebegim 2 aylikken gitti:KK43: bir daha hamile kalsam birdaha yasarmiyim acaba diye simdiden korkuyorum ama pozitif ol güzel düsün güzel olsun hersey arkdasim :KK66:

Çoook teşekkür ederim korkularım var kimyasal gebeliklerden sonra peki ayakların ateşlenmesi avuçlarımın terlemesi neden ya
Psikolojik su asamada hamilelik belirtilerinin hicbirini yasamaniz mumkun degil zira cok cok erken o terlemeler ilerleyen gebelik haftalarinda olur teste gorede hamile gibisiniz fakat idrari cok damlatmissiniz biraz supheli gibi yarin sabah ilk idrarinizla yapin ilk 2 dk en gec 5 dkda ikinci cizgi beliriyosa kesin hamilesiniz

Back
X