Sağol canım darısı sizeTeste göre bariz hamilesin kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım darısı sizeTeste göre bariz hamilesin kız![]()
Darısı bana? :) İstediğimi nereden çıkardın? Benim bebe daha küçük, belki ilerde isterim.Sağol canım darısı size
Çoook teşekkür ederim korkularım var kimyasal gebeliklerden sonra peki ayakların ateşlenmesi avuçlarımın terlemesi neden ya
ÂminÇok sağolun allah herkese nasip etsin bu duyguyu
AmiiinDarısı bana? :) İstediğimi nereden çıkardın? Benim bebe daha küçük, belki ilerde isterim.
Darısı isteyen herkesin başına :)
Teşekkür ederim aşlah her isteyene sağlıklı bir şekilde nasip etsin hem mutluyum tedirgin bakalım sağlıklı bir gebelikmi kimyasalmı yine daha önce 2kimyasalm olmuştu Cuma öğreniriz artıkNasıl bir duygu acaba çoook mutlu olmalisiniz tebrikler![]()
Dr. ne diyor canım peki böyle olmasına ilk gebelik sorunsuz olmuş anladığım kadarıyla sonra üç yıl olmamış kimyasal gebelik olmuş ya ondan sordum özel olmazsa eğer.Çok sağolun bir kızım var ama sonra hiç korunmadım ona rağmen 3yıldır olmadı iki kimyasal yaşadım şimdi de tedirginim aşşah herkesin gönlüne göre versin rabbim herkese nasip etsin
Kızlar yardımcı olun 2kimyasal gebeliğim oldu Sevinç’lerim ağzımdan gelmişti buda öyle olurmu korkuyorum
hayır neden özel olsun onlarda anlam veremedi ki her tahlilde yapıldı eşimede bakıldı herşey temizdi tam adetin 21 günü gidip yumurtalara bakılacaktık i gidemedim ve hamile olduğumu öğrendim ilk gebeliğim hemen oldu ondan sonra olmadı artık kimyasal oldu aralıklı buda kimyasal olmasa iyidirDr. ne diyor canım peki böyle olmasına ilk gebelik sorunsuz olmuş anladığım kadarıyla sonra üç yıl olmamış kimyasal gebelik olmuş ya ondan sordum özel olmazsa eğer.
Amin sanada ve herkese sağlıkla bir an önce nasip etsinBen 3 kez yaşadım kimyasalı. Acısını çok iyi bilirim.. içini ferah tut. Allah sağlıkla versin kucağına inşallah
Vardır bundada bir hayır deyin o zaman nasip belkide şimdiki bebeğinizdir şu mübarek ayda rabbim gönlünüze göre versin yavrunuzuda size bağışlasın inşallah.İyi düşünün ki iyi olsun canım stres yapma kendineHa
hayır neden özel olsun onlarda anlam veremedi ki her tahlilde yapıldı eşimede bakıldı herşey temizdi tam adetin 21 günü gidip yumurtalara bakılacaktık i gidemedim ve hamile olduğumu öğrendim ilk gebeliğim hemen oldu ondan sonra olmadı artık kimyasal oldu aralıklı buda kimyasal olmasa iyidir
Sana hak veriyorum benimde bebegim 2 aylikken gittiKızlar yardımcı olun 2kimyasal gebeliğim oldu Sevinç’lerim ağzımdan gelmişti buda öyle olurmu korkuyorum
Psikolojik su asamada hamilelik belirtilerinin hicbirini yasamaniz mumkun degil zira cok cok erken o terlemeler ilerleyen gebelik haftalarinda olur teste gorede hamile gibisiniz fakat idrari cok damlatmissiniz biraz supheli gibi yarin sabah ilk idrarinizla yapin ilk 2 dk en gec 5 dkda ikinci cizgi beliriyosa kesin hamilesinizÇoook teşekkür ederim korkularım var kimyasal gebeliklerden sonra peki ayakların ateşlenmesi avuçlarımın terlemesi neden ya
SİLİK Mİ :))) BEN BURDAYIM DİYOR RESMEN CANIM
Teşekkür ederim hamileymişssiniz allah kucağınıza versin sizce ayak ateş basması avuç terlemesi neden olur[/
Tesekkur ederım valla ben bekarken Aybası olacağım zamn ayaklarım ates gibi yanardı