- 25 Eylül 2022
- 9
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi nurgulaydogduu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar hamilemiyim bi bakarmisiniz
Hayırlı olsun evet hamilesin ama kimyasal boş gebelik dış gebelik vs durumları olduğu icin doktorlar keseyi görene kadar bur şey demiyor şimdi kan değerlerimizin ortalama 2 kat artması lazım sağlıklı gebelik olması için karın usg de genelde 5000 olunca gözükür alttan 2000 falan o da ortalama 1 hafta falan sürer sabırlı olunYa hamilemiyim beni aydinlatirmisiniz lutfen
Hamilesiniz. Tebrik ederim.Ben dis gebelik yasadim zaten korkuyorumda ama hamilemiyim degilmiyim bilemedim
Hamilesiniz. Tebrik ederim
Beta hcg değeriniz 73 çıkmış işte.Canim cok tesekkur ederim ama nerden anladin banada soylermisin cok heycanlandim
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.Cunki cook istiyordum bebegimin olmasini
Evet gebelik yokken bu deger 5in altında olur. Daha çok yeni bir gebelik, adetiniz daha gecikmemiş bile olabilir. İki gün sonra bir daha kan verip artışa bakın.73 olunca hamilemiyim ay allahim ne muradin warsa wersin cook tesekkur ederim
Ewt adetime 2 gun war ayy cok tesekkur ederimnEvet gebelik yokken bu deger 5in altında olur. Daha çok yeni bir gebelik, adetiniz daha gecikmemiş bile olabilir. İki gün sonra bir daha kan verip artışa bakın.
HamilemiyimBeta hcg değeriniz 73 çıkmış işte.
Test kağıdında ne yazıyor? İki tane çizgi ne demekmiş bir baksanıza. Ben bilmiyorum bu testleri çok. İki çizgi mi pozitifti üç mü emin değilim.Hamilemiyim
Canım tek çizgi negatif 2 cizgi çıkarsa pozitif oluyorTest kağıdında ne yazıyor? İki tane çizgi ne demekmiş bir baksanıza. Ben bilmiyorum bu testleri çok. İki çizgi mi pozitifti üç mü emin değilim.
O zaman sizin test pozitif.Canım tek çizgi negatif 2 cizgi çıkarsa pozitif oluyor