- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 13
- 27
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Tesekür ederimAdet dönemine yakın akıntı normaldir. Gebelik belirtisi ile çok benzer hamilelik belirtileri. Bence test yapın.
Benim sadece yumurtlama döneminde olurdu beyaz akıntı ama aynı sizin gibi regl olacağım gün de akıntım vardı. Koşa koşa test alıp yaptım çift çizgiyi gördümMerhaba kizlar 7 aydir deniyoruz 2 düsükden sonra hamile kalamadim
Bugün uygulamaya göre regl olmam gerekiyordu az önce lavaboya gittim bem beyaz akinti sizce varmidir test almaya cikamiyorum calistigim icin
Umut oldun banaBenim sadece yumurtlama döneminde olurdu beyaz akıntı ama aynı sizin gibi regl olacağım gün de akıntım vardı. Koşa koşa test alıp yaptım çift çizgiyi gördümdarısı başınıza inşallah,test yapınca haber edin
Ben de kürtaj sonrası hamile kalamadım 5 ay oldu. Adetleriniz düzene girdi mi ? Ovulasyon takibi yapmanızı öneririm. Adete yakın akıntı da artabiliyor normalde.Merhaba kizlar 7 aydir deniyoruz 2 düsükden sonra hamile kalamadim
Bugün uygulamaya göre regl olmam gerekiyordu az önce lavaboya gittim bem beyaz akinti sizce varmidir test almaya cikamiyorum calistigim icin
Adetetim kimyasal gebelikten sonra hemen düzene girdi cok sükür bir sorunum yok Ovulasyon takibide yaptim bu ay ama bilmiyorum..Ben de kürtaj sonrası hamile kalamadım 5 ay oldu. Adetleriniz düzene girdi mi ? Ovulasyon takibi yapmanızı öneririm. Adete yakın akıntı da artabiliyor normalde.
Kan verin ya da biraz daha bekleyin ben de pcuşasyonla takip ediyorum ama çok da ümitli değilim bakalımAdetetim kimyasal gebelikten sonra hemen düzene girdi cok sükür bir sorunum yok Ovulasyon takibide yaptim bu ay ama bilmiyorum..
Kan verin ya da biraz daha bekleyin ben de pcuşasyonla takip ediyorum ama çok da ümitli değilim bakalım
Hayırlı zamanda nasip olsun inşallahUmut oldun bana
Ay insallah öyledir aylardir hep negatif görüyorum..
C çizgisi de çok silik çıkmış test bozuk olabilir mi az mı idrar damlattın acaba t çizgisini göremedim ben kaç gün oldu gecikmen? Belirtilerin var mı?Eki Görüntüle 3338564
Kizlar negatif dimi ben görmek iszedigim icin görüyorum bence
Kizlaaaar dogrumu bakmadim acabaaaa ikinci cizgi vae
Ben görüyorum ikinci çizgiyi inşallah vardır yarın tekrar yapıp koyulasmayı takip edin bence
Ay insallahBen görüyorum ikinci çizgiyi inşallah vardır yarın tekrar yapıp koyulasmayı takip edin bence
Sonucunuz ne olduAy insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?