Kizlar Hamilemiyim

tweetymm89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
341
80
13
27
Merhaba kizlar 7 aydir deniyoruz 2 düsükden sonra hamile kalamadim
Bugün uygulamaya göre regl olmam gerekiyordu az önce lavaboya gittim bem beyaz akinti sizce varmidir test almaya cikamiyorum calistigim icin

Bugün uygulamaya göre regl olmam gerekiyordu az önce lavaboya gittim bem beyaz akinti sizce varmidir test almaya cikamiyorum calistigim icin
Benim sadece yumurtlama döneminde olurdu beyaz akıntı ama aynı sizin gibi regl olacağım gün de akıntım vardı. Koşa koşa test alıp yaptım çift çizgiyi gördüm darısı başınıza inşallah,test yapınca haber edin

Umut oldun bana
Ay insallah öyledir aylardir hep negatif görüyorum..

Ben de kürtaj sonrası hamile kalamadım 5 ay oldu. Adetleriniz düzene girdi mi ? Ovulasyon takibi yapmanızı öneririm. Adete yakın akıntı da artabiliyor normalde.

Ben de kürtaj sonrası hamile kalamadım 5 ay oldu. Adetleriniz düzene girdi mi ? Ovulasyon takibi yapmanızı öneririm. Adete yakın akıntı da artabiliyor normalde.
Adetetim kimyasal gebelikten sonra hemen düzene girdi cok sükür bir sorunum yok Ovulasyon takibide yaptim bu ay ama bilmiyorum..

Silik bir iz ben de gordum bence kan verin. Benim betam 3,5 civariyken de bu sekilde golge cikmisti ama hamile degildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…