KIZLAR HAMİLEMİYİM? ? ?

Kızlar Merhaba. Tüp bebek tedavisi gördüm. Yaşayanlar bilir psikoljik olarak çok zorlu bi süreç. Rabbim kimseye çocuk aratmasın. Neyse gelelim konuya tüp bebek tedavi bitti. 10 gün sonra kan testi yaptır dedi doktorum. Ama ben dayanamadım 7. Gün de test yaptım çift çizgi çıktı. :anne: aman allahım o nasıl güzel bi duygu öyle önce gözlerime inanamadım. O ikinci çizgiyi görünce. Ama çok silikti. AMa çıkmıştı o ikinci çizgi. Neyse dedik yinede çok umutlanmayalım dedik belki kan sonucunu bekleyelim yine umutlarımız yıkılması dedik. Normalde dün adet olmam gerekliydi. Ama olmadım. Hemşire demişti adet gecikebilir ilaçlardan dolayı diye. Hadi yine bekleyelim kan sonucunu dedik. Bugün eşimle yine dayanamayıp eşimle test alıp yaptık bu sefer çizgi daha belli sanki. :halay::halay: yarın kan testi vercem sizce hamilelik durumu var mıdır yarın net belli olacak ama ben artık sabredemiyorum sanırım Bİ MAŞALLAHINIZI ALIRIZ TEYZE LERİ İNŞ:KK1::işsiz::KK1:
Ohhh gelsin bebiş :anneadayı::anneadayı:

Simdiden hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin. Nerede oldun tedavini.
Ben de gun sayiyorum tedaviye baslamak icin dualarindan biz isteyenleri de eksik etme :)

Kızlar Merhaba. Tüp bebek tedavisi gördüm. Yaşayanlar bilir psikoljik olarak çok zorlu bi süreç. Rabbim kimseye çocuk aratmasın. Neyse gelelim konuya tüp bebek tedavi bitti. 10 gün sonra kan testi yaptır dedi doktorum. Ama ben dayanamadım 7. Gün de test yaptım çift çizgi çıktı. :anne: aman allahım o nasıl güzel bi duygu öyle önce gözlerime inanamadım. O ikinci çizgiyi görünce. Ama çok silikti. AMa çıkmıştı o ikinci çizgi. Neyse dedik yinede çok umutlanmayalım dedik belki kan sonucunu bekleyelim yine umutlarımız yıkılması dedik. Normalde dün adet olmam gerekliydi. Ama olmadım. Hemşire demişti adet gecikebilir ilaçlardan dolayı diye. Hadi yine bekleyelim kan sonucunu dedik. Bugün eşimle yine dayanamayıp eşimle test alıp yaptık bu sefer çizgi daha belli sanki. :halay::halay: yarın kan testi vercem sizce hamilelik durumu var mıdır yarın net belli olacak ama ben artık sabredemiyorum sanırım Bİ MAŞALLAHINIZI ALIRIZ TEYZE LERİ İNŞ:KK1::işsiz::KK1:
Canım bende bu ay tup bebek sonucu pozıtıf aldım. 832 degerım. Transfer sonrası kacıncı gunn yarın

Simdiden hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin. Nerede oldun tedavini.
Ben de gun sayiyorum tedaviye baslamak icin dualarindan biz isteyenleri de eksik etme :)
Hiç endişelenme olurmu. Hıc zor bır surec degıl. Rahat olmaya calış . Yumurta toplama işlemınde uyuyosun hıc agrı sızı yok. Transferdede hıc agrı yk. Smear testı gıbı dusun. 4 dakıkalık bı işlem .

Maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin

Maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar iyi aksamlar sizlere bir sorum olacak adetıme 6 gun var ve ben 3 gündür şiddetli bel ağrısı kasık ve bacak ağrısı yaşıyorum bazen kalcalarıma bile atıyor ağrı bugün sabah uyandıgım gibi midem bulandı geçti ve uyandıgımdandır oturup kalkınca basım donuyor hıc bebeğimiz yok çok istiyorum tecrübeli anneler sizce hamılemıyım :.
Bu belirtilere göre kimse birşey diyemez canm o yüzden kimse cevap yazmamış muhtemelen..adet gününün geçmesini bekleyip test yap Allah gönlüne göre versin inşallah..

Hiç endişelenme olurmu. Hıc zor bır surec degıl. Rahat olmaya calış . Yumurta toplama işlemınde uyuyosun hıc agrı sızı yok. Transferdede hıc agrı yk. Smear testı gıbı dusun. 4 dakıkalık bı işlem .
Aa canim benim hamilelik haberine cok sevindim. Arada hamilelik topiclerinde rastliyordum sana.
Ben tecrubeliyim esasen bu ikinci denemem olacak insallah Allah bana da nasip eder guzel haberler vermeyi ve daha fazla bekletmez.
Allah tamamina erdirsin ve saglikla kucagina al insallah

Evet dikkat etmek gerekiyor. Sende mi tüp bebekle hamile kaldın canım neler yaşadın
Cevap gecikti ksra bakma cnm.ben iki asi iki tup yaptim olmadi tup sorunu vardi laproskopi oldum sonra iki sene sonra kizima kavustim.hemde dogal yoldan sonkez tup bebek yapacaktik 6 yil sonra Rabbim dualarimi kabul etti sindi kizim 19 aylik oldu bir anneee deyisi var omre bedel...
Duanin acamadigi kapi yok cok cektik ama kavustuk cok sukur..simdi ikinci yi dusunuyoruz insallah tabi 36 yasina geldim vaktim yok mecbur yapcaz Allah nasip ederse...Allah tum isteyenlere saglikla kavustursun evlatlarina..senide yavruna..amin

Back
X