- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
- Konu Sahibi melekistiyorum
aşılama sonrası 12.günüm idrar testim böyle çıktı bakar öısınız ? Çık heyecanlıyım yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi kan tahlili verme ye gidiyorum sonuç pozitif çıkarsa pazartesi tekrarlarım diye düşündümCanım 2. Gün sonra tekrarla iğnenin etkisi geçmemiş olabilir yanıltmasın seni
İnşallah canım inşallah heyecandan elim ayağım titriyor yaaaEvet hamilesin yeni olduğu için silik çıkmış hayırlı olsun hemen doktora da git kan tahlilinden daha net anlasolilir
Kuzum bende aşılama yaptırdım 2 gün oldu oyüzden seni çok iyi anlıyorum ve çok içten söylüyorum rabbim inşallah o mutluluğu yaşatır sonucun inşallah pozitif olur ve sevinçten ağlarsınİnşallah canım inşallah heyecandan elim ayağım titriyor yaaa
Amin canım benim inşallah Allah bağışlasın Allah isteyen herkese nasip etsin benim de bu sefer umutlar boşa çıkmasın inşallahBende ilaç tedavisiyle hamile kaldım oğluma 2.5 yaşındayken küçük oğlum süpriz yaptı tedavi siz hamile kaldım evlat dünyanın en güzel şeyi rabbim isteyen herkese versin inşallah
İnşaşşah canım bakalım birazdan gidiyorum hastaneye sonucu paylaşırım sizlerle allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ilk aşılaman mı bu arada ?Kuzum bende aşılama yaptırdım 2 gün oldu oyüzden seni çok iyi anlıyorum ve çok içten söylüyorum rabbim inşallah o mutluluğu yaşatır sonucun inşallah pozitif olur ve sevinçten ağlarsın
İnşaşlah canım ağzınızdan bal damlıyor bakalım umarım güzel haberlerle gelirim :)İnşAllah hayırlı haberini alırız silikte olsa var gibi gozukuyor :)
Evet canım ilk aşılamam ve bende çok heyecanlıyım ama çok yeni henüz, beklemek çok zorİnşaşşah canım bakalım birazdan gidiyorum hastaneye sonucu paylaşırım sizlerle allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ilk aşılaman mı bu arada ?
Ben de zaten iğnelerden dolayı emin olamıyorum ya :) canım benim kimi doktorlar 12.gün demiş kimileri 14.gün falan bakalım artık hayırlısı olsun Allah bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah canımEvet canım ilk aşılamam ve bende çok heyecanlıyım ama çok yeni henüz, beklemek çok zorsenin kaç yumurtan vardı kaçı çatlamıştı,, buarada silik çizgi hamile anlamına geliyo ama işte çatlatma iğnesinin etkisiyse seni heveslendik istemiyorum canım hayırlısı olsun
İnşaşşah canım inşallah heyecandan yazamıyorum bile ya :)Canım bence hamilesin. :)
İnşallah canım sonucunu dört gözle bekliyorum hadi bizlere güzel haber ver umut ol canımBen de zaten iğnelerden dolayı emin olamıyorum ya :) canım benim kimi doktorlar 12.gün demiş kimileri 14.gün falan bakalım artık hayırlısı olsun Allah bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah canım
Tabi ki söylerim canım 8 gibi çıkar dediler off bakalım :)İnşallah vardır. test sonucunu bize de söyle :)
Canım kaç yumurtan vardı?Tabi ki söylerim canım 8 gibi çıkar dediler off bakalım :)