Kızlar hamilemiyim???

Testim bu birazdan kan için hastaneye geçiyorum sizce iğnelerin etkisi geçmiş midir artık ?

Eklentiler

• IMG_5975.webp
    IMG_5975.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 408
Bende ilaç tedavisiyle hamile kaldım oğluma 2.5 yaşındayken küçük oğlum süpriz yaptı tedavi siz hamile kaldım evlat dünyanın en güzel şeyi rabbim isteyen herkese versin inşallah
Amin canım benim inşallah Allah bağışlasın Allah isteyen herkese nasip etsin benim de bu sefer umutlar boşa çıkmasın inşallah

Kuzum bende aşılama yaptırdım 2 gün oldu oyüzden seni çok iyi anlıyorum ve çok içten söylüyorum rabbim inşallah o mutluluğu yaşatır sonucun inşallah pozitif olur ve sevinçten ağlarsın
İnşaşşah canım bakalım birazdan gidiyorum hastaneye sonucu paylaşırım sizlerle allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ilk aşılaman mı bu arada ?

İnşaşşah canım bakalım birazdan gidiyorum hastaneye sonucu paylaşırım sizlerle allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ilk aşılaman mı bu arada ?
Evet canım ilk aşılamam ve bende çok heyecanlıyım ama çok yeni henüz, beklemek çok zor :( senin kaç yumurtan vardı kaçı çatlamıştı,, buarada silik çizgi hamile anlamına geliyo ama işte çatlatma iğnesinin etkisiyse seni heveslendik istemiyorum canım hayırlısı olsun

Evet canım ilk aşılamam ve bende çok heyecanlıyım ama çok yeni henüz, beklemek çok zor :KK43: senin kaç yumurtan vardı kaçı çatlamıştı,, buarada silik çizgi hamile anlamına geliyo ama işte çatlatma iğnesinin etkisiyse seni heveslendik istemiyorum canım hayırlısı olsun
Ben de zaten iğnelerden dolayı emin olamıyorum ya :) canım benim kimi doktorlar 12.gün demiş kimileri 14.gün falan bakalım artık hayırlısı olsun Allah bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah canım

Ben de zaten iğnelerden dolayı emin olamıyorum ya :) canım benim kimi doktorlar 12.gün demiş kimileri 14.gün falan bakalım artık hayırlısı olsun Allah bu sefer yüzümüzü güldürsün inşallah canım
İnşallah canım sonucunu dört gözle bekliyorum hadi bizlere güzel haber ver umut ol canım

Back
X