Kızlar hamilemiyim???

canım eşinin morfolojisi kaçtı? bende bu ay aşılama oldum ilk defa ve 12.günüm. eşimin 6 ay önceki morfolojisi %2 idi. aşılama yapılacagı gun cıkan değeri ise %5 idi

benım herhangi bir seyım yok sadece progesteronum 21.gün testinde 5-6arası doktorlar ciddiye bile pek almadı.

inş bende bu ay güzel haberleri alırım.birde aşılamadan 4 gün sonra aşırı gaz sancım ve kasık ağrım oldu senin de oldu mu?
Canım eşimin aşılama öncesi testi %1 çıktı acayip umutsuzdum ama Allah yüzümüze güldü ok şükür :) ben de çok belirti olmadı askında biraz göğüs ve kasık ağrısı oldu ara ara hadi canım sen de güzel haberlerle gel inşallah ;)

Kızlar adetim 5 gün gecikti çoğu hamilelik belirtilerini yaşıyorum kanda gebelik çıkmadı doktorum bir hafta sonra tekrar gel dedi pkoluyum sadece 2 hafta ilaç kullandım hamilelik mümkün mü sizce bu şekilde ilaç tedavisiyle erkenden hamile kalanlar var mı? :KK1:

Canım yıkanan spermleri çok ince ve çok uzun. iğneyle direk tüpe bırakıyorlar ama sanırım rahimi açarken o taktıkları birşey var o çok canımı acıttı benim
Benim rahim filmim çekildikten sonraki adetin 3. Günü çağırdı eşimin testleriyle beraber..bilmiyorum ne zaman yapacak aşılamayı çok istiyorum bende...yine testler falanmı isteyecek acaba...aşılama adet bittikten sonramı yapilıyo peki

Benim rahim filmim çekildikten sonraki adetin 3. Günü çağırdı eşimin testleriyle beraber..bilmiyorum ne zaman yapacak aşılamayı çok istiyorum bende...yine testler falanmı isteyecek acaba...aşılama adet bittikten sonramı yapilıyo peki
Canım adetin 2.günü çağırdı beni doktor normalde 3.gün giderdim . 2. Gün karından Puregon iğneye başladık 2 günde bir falan çağırdı yumurtalarımın büyümesini kontrol etti hep uygun olunca iğneyi kullanmamı kesti çatlatma iğnesini verdi ve iğneden sonra 35.saat aşılama yaptı bana canım

Canım adetin 2.günü çağırdı beni doktor normalde 3.gün giderdim . 2. Gün karından Puregon iğneye başladık 2 günde bir falan çağırdı yumurtalarımın büyümesini kontrol etti hep uygun olunca iğneyi kullanmamı kesti çatlatma iğnesini verdi ve iğneden sonra 35.saat aşılama yaptı bana canım
Özel hastanede mi devlette mi yaptırdın

Özel hastanede mi devlette mi yaptırdın
Canım ben özel doktora gittim hep. Aşılamam doktorun muayehanesinde yapıldı. Sabahtan doktora yakın bir tüp bebek merkezinde sperm verdik. Spermler yıkandıktan sonra gittim aldım doktorda aşılamam yapıldı canım. İlaçlar ile birlikte 1200-1300 arası birşey tutmuştur herhalde.

Kanama yoksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama canım istersen riske atma bi acile git sor doktora
Canım kanama olursa giderim diye düşündüm hastaneye falan da bakalım artık bilemedim vallahi . Bir an önce Çarşamba olsa da kan tahlili versem değerin istenildği gibi yüksek olduğunu duyabilsem keşke :dua:

Canım kanama olursa giderim diye düşündüm hastaneye falan da bakalım artık bilemedim vallahi . Bir an önce Çarşamba olsa da kan tahlili versem değerin istenildği gibi yüksek olduğunu duyabilsem keşke :dua:
Canım stres yaptığını hissediyorum lütfen takıntı yapma biraz rahat ol ki güzel şeyler olsun dua et çokca

Canım ben özel doktora gittim hep. Aşılamam doktorun muayehanesinde yapıldı. Sabahtan doktora yakın bir tüp bebek merkezinde sperm verdik. Spermler yıkandıktan sonra gittim aldım doktorda aşılamam yapıldı canım. İlaçlar ile birlikte 1200-1300 arası birşey tutmuştur herhalde.
Ya benim bu 4.ayim ama bu ayda olmazsa çok moralim bozulcak.böyle şeyleri düşünmek içinde daha erken mi bilmiyorum.of esimde çok kaygısız isterse üç beş sene sonra olsun ne takiyosun bu kadar diye kızıyor :(

Canım aşılama günü ve ertesi gün yapmadık sonraki gün oldu benim biraz canım acıyordu da istemedim :)
Doktorum bize aynı gün birde ertesi gün dedi de bizdede fırsat olmadı benimde yapasım yoktu zaten dinlenmek istedim :) ama tutmazsa çok pişman olucam galiba :) oyüzden seni merak ettim naptın diyee :D

Back
X