kızlar hamıleyım ama kalp atışı yok bebeğimin

enka00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
54
0
86
İstanbul
14 subatta öğendım hamıle olduğumu.bende 2 ay oncesınde kıst vardı.soğan suyu içitım 15 gun hemen ardından hamıle kaldım.son adetım 12 ocak ılk doktoar 15 subatta gıttım 4+1 gunluk kese vardı.sonra 26 şubatta baska doktora gıttım gec dollenme 4+6 gunluk dedı.dun gıttım kontrole kalp tışı ıçın kese 7 haftalık ama ıcerde bebeğim gelişmmiş.kalp atışı yok.cumaya kadar bekle olmassa alıcaz dedı.ben aldırmak ondan ayrılmak ıstemıyorum.çok zor elde ettım bundan önce 3tup bbk yptrdm.olmadı.bu kendiliğinden oldu.kızlar tecrubelerınızı paylşn lutfen çok kotuyum.yarrabbım bebeğime can ver onu sağlıklı sıhattlı bışekılde kucağma alayım neolur.

canım inşallah olur kalp atışı.Allah büyük.içini ferah tutmaya çalış çok zor biliyorum ama.ben de bugün gidicem bakalım kalp atışı var mı 6 haftalık benimki.Allah yardımcımız olsun.

allah yardımcın olsun canım dua et bence kalp atışı olsun diye buarada ne kistiydi bu polikstik overmi

inş en hayırlısı olur canım senin için Allah yardımcın olsun inş kalbide atar sağlıklı olarak kucagına alırsın kokusunu duyarsın.. dualarım seninle..

canım daha 8. haftadasın sanırım .ben geçen yıl hamileydim.son adet tarihim.25 kasımdı.bebeğimin kalp atışını bırak kendisi 25 şubatta göründü..benim bebeğim yok görünüyordu.boş kese gibi.ama çok şükür ortaya çıktı.şimdi 6.5 aylıkbir oğlum var . aslında adet tarihine göre doktorun acele etmiyormu....herkeste farklılık gösterebiliyor bu çünkü.................

Son düzenleme:
acele etme derim seni zehirleme riski yoksa bir kaç hafta daha bekle kalp atışı geç duyulan çok bebek duydum, sağlığını tehlikeye atacak durumda değilse beklemek sana hiç bir şey kaybettirmez

geç döllenme olmuş olabilir.bende keseyi ve kalp atışını geç gördüm işallah minicik kalbi atıyordur bebişinin.

bir tanıdıgımda böyle oldu.alıcaz bebeği dediler beklettiler ve kalp atısı vardı şuan 4 aylık hamile.biraz bekle bence.ama olmazsada umutsuzluga kapılma.Rabbim yordamını bilmedigi işi kullarına vermez.Sabrını korumaya devam arkadasım.Allah seni sonucunda mükafaklandıracaktır.Allah yar ve yardımcın olsun

benim 6+2 de kalp atımı görüldü 7+2 de de duyduk.
ben içimdeki ses tomurcuğunun kalbinin atacağını söylüyor Allah hayırlısını versin.

O kadar hassas konularki kimse bizim ne hissettiğimizi nekadar hassas olduğumuzu ne kadar ince düşündüğümüzü anlayamıyor malesef...bende 11gün oldu haöile olduğumu öğreneli...kan testi yaptırdım hamile olduğum çıktı hemen doktora gittim ve kesem 4mm çıktı doktor okadar kısa konuştuki küçük görünyü de di ve başka hiçbi açıklama yapmadı ne sorduysam daha erken dedi...hemen başka bi doktor buldum ve herşeyi okadr güzel izah ettiki...bugün doktordan geldim 9mm olmuş ama daha kalp atışı yok tabiki 10gün sonra tekrar gidicem...çok heycanlı ve çok stresliyim Allah hiçbirimize kötü bişey yaşatmasın..herşey yolunda devam etsin inşallah

ayne şeyi yaşadım.boş kese gebeliği dediler dünyam yıkıldı.8.haftaya kadar bekledim.kürtaja gittiğimde kalp atışını duyduk çok şükür şu an 12. haftamdayım.duanı eksik etme .8.haftan bitmeden sakın aldırma

mrb arkadaşlar biraz önce doktordan geldim.ama moralim ii değil.ben ayın 26sında kan tahlili yaptırdım 100.27 çıktı bidahada hiç yaptırmaım.bugün ilk defa dktora gittik .keseyi gördü doktor şekli güzel dedi.14mm olmuş dedi.ama içinde bebeği görmedik.alttan bakalım yada haftaya kadar bekleyelim dedi.bekliycez çarşambaya kadar.eğer ozamanda görünmezse seninle başka konuşma yapacaz dedi.inşallah görünür.geç döllenme olabilir dedi.sizede böyle oldumu?banada dua edin nolur.

dur hemennn üzülmeeee...kimi bebeklerrde 10,haftada bile atıyormuşşşş..benimkinde kalp atışı olmadı ama gelişimde yok 5+6 gelişimi durmuşdu 7 haftada kanamam olduğu için aldırmak zorunda kaldım yoksa bende beklerdimmmm...dilerim Allah inşallah o minicik kalbine can versinnnn karnında kalsınnnn....

Hcg değerlerine baktılarmı azalma varsa sorun var demektir.yada ultrason ölçümlerinde değerlerde küçülme varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…